Cat-Gato Akvárium set PACIFIC 60x30x30

Cat-Gato Akvárium set PACIFIC 60x30x30

Kompletně vybavené skleněné akvárium vhodné pro začínající akvaristy. Celý popis
1 699 Kč
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 638810

Hodnocení (90)

88 %
564 x
415 x
33 x
23 x
15 x

Recenze (31)

Všechny recenze
Autor si přál zůstat v anonymitě
Nikde jsem se nedozvěděl, co se má udělat s tou barevnou tapetou.
Etela D.
Súper všetko Ďakujem pekne cena súper

Hodnocení (90)

88 %
564 x
415 x
33 x
23 x
15 x

Recenze (31)

Jura k.
20.6.2020
Ověřený nákup
Kryt na akvarku nesedí, na palec mizera, filtr rozbitej, zasekavase ,že se nestudi takové zbozi posilat
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.2.2020
Heureka recenze
Nikde jsem se nedozvěděl, co se má udělat s tou barevnou tapetou.
Etela D.
5.2.2020
Ověřený nákup
Súper všetko Ďakujem pekne cena súper
Martin Č.
11.12.2019
Ověřený nákup
Pre zaciatocnika ako som ja ideálne akvarium. Ďakujem.
Iveta B.
6.12.2019
Ověřený nákup
Veľmi pekne ďakujem.Darcek pre celú rodinu.
Viktor S.
18.3.2018
Ověřený nákup
Dobre zabalené funguje na 100%
Iveta Š.
31.12.2017
Ověřený nákup
Super pro pár rybiček. Jen jsem musela ještě dokoupit vzduchování.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.4.2017
Ověřený nákup
Akvarium je vhodne pre zaciatocnikov, ale povazujem za nevhodne, ze na stranke nie je uvedene, ze dorucovanie je mozne len od 09,00-16.00 ked su vsetci v praci.Ak by som vedel o sposobe dorucovania, urcite by som zvolil ineho dodavatela
Petr K.
17.3.2017
Ověřený nákup
Za ty peníze, je to perfektní! Jen jedno velké mínus to má a to je filtrace, je příliš silná... :-\
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.2.2017
Ověřený nákup
Pro začátek dostačující, nicméně v krytu není zářivka T8, jak je uvedeno v popisu, ale pouze jedna úsporná žárovka. Jinak cena vzhledem k obsahu je velmi dobrá.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.1.2017
Ověřený nákup
set je vyborny, jen osvetleni je dost osizene, jedna usporna zarovka uprostred, nerovnomerne osvetleni. u filtru chybela hadicka, musel jsem nejakou sehnat. jinak asi nejlevnejsi set na trhu
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2017
Ověřený nákup
S výrobkom som celkom spokojný. Slúži pre deti, ktoré majú z neho radosť, všetko zatiaľ funguje. Rybičky sú takisto spokojné. Dodané súčasti akvária boli v poriadku. Negatívne hodnotím chýbajúcu hadičku pre prívod vzduchu do filtra, hoci nikde nie je písaná, že je súčasťou balenia. Kryt akvária nedolieha presne, ale nie je to veľký problém. Zadná nalepovacia fólia bola dosť pokrčená a nebolo jednoduché ju vyrovnať a nalepiť. Pre začínajúcich akvaristov je to však celkom fajn riešenie.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.12.2016
Ověřený nákup
Za tú cenu super, má to aj filter, aj ohrievac, potešila zadná tapeta a sietka na rybicky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.12.2016
Ověřený nákup
skvělá cena za celý set
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.11.2016
Ověřený nákup
Nedolieha dobre vrchný kryt,je vykruteny...ale ináč ok.