Trixie Škrábací VLNA Wavy sisal hnědá

Trixie Škrábací VLNA Wavy sisal hnědá

Kočičí škrábací vlna ve dvou barvách. Celý popis
Od prodejce MALL
399 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
289 Kč
-27%

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 528122002

Recenze (0)

Dana Julie M.
19.1.2015
Ověřený nákup
Dvě z našich tří koček považují škrabadlo za dobrou schovávačku, jedna z těch dvou po názorném předvedení pochopila (po třech týdnech), k čemu slouží. Třetí kočka škrabadlo naprosto ignoruje. Nejvíc se líbí našemu králíkovi, který ho má za rozhlednu. Tedy víceúčelové zařízení.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.11.2017
Ověřený nákup
Zvolila, jsem toto škrabadlo, protože kočička přišla o zadní pacičku, je tedy pro ní pohodlnější a opravdu ho miluje.
Ivana N.
22.2.2017
Ověřený nákup
Hezké škrabadlo ale kočička ho ignoruje.
Veronika D.
4.1.2022
Ověřený nákup
Produkt odpovídá jenom moje kočky očividně nenadchnul
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.10.2021
Heureka recenze
je větší než jsem čekal, pro někoho to může být nevýhoda pěkný design je to zároveň i odpočívadlo a schovka vhodné i pro koťata
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.9.2021
Heureka recenze
Slouží zároveň jako úkryt
Jiří Z.
1.9.2021
Ověřený nákup
Supr kočka to má ráda
Iva Š.
11.3.2021
Ověřený nákup
hezké škrabadlo, pro malé kočky i odpočívadlo
Eva S.
28.11.2020
Ověřený nákup
Super
Dana K.
9.9.2021
Ověřený nákup
Mačička je spokojná.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.5.2016
Ověřený nákup
Vlnka výborná, pevná, ale náš kocour nejeví o ní zájem, což není závada výrobku, ale spíš našeho kocoura, který se nenaučil chodit na žádné škrabadlo.
JAROSLAVA V.
12.3.2018
Ověřený nákup
Škrábací vlna celkem pěkná ale našeho kocoura vůbec nezaujala.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.1.2017
Ověřený nákup
Koťata rychle pochopila a vesele nejen škrábou, ale využívají jako tunel i schovávačku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2016
Ověřený nákup
Mača vôbec nezaujíma. Chceli sme objednať škrabadlo stojace s odpočivadlom,žial v tom čase bolo nedostupné.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.1.2016
Ověřený nákup
veľmi dobré