Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Příchuť
Typ
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaNatu
Rýžový protein z hnědé rýže je jeden z nejkvalitnějších rostlinných proteinů. Díky procesu výroby pomocí enzymů se vysráží bílkoviny a nedochází k denaturaci. Je velmi dobře stravitelný a 86% přijaté bílkoviny se vstřebává během 4 hodin po konzumaci.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Lyofilizovaný prášek z listů pampelišky v BIO a RAW kvalitě pochází z ekologického zemědělství a je zpracováván velmi šetrnou metodou sušením mrazem, díky které si zachovává maximální množství živin.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Karob neboli rohovník též přezdívaný jako svatojánský chléb byl tradiční a velmi oblíbenou surovinou používanou ve starověkém Římě a Řecku. Chuťově je velmi podobný kakau a je vhodný jako jeho náhrada.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Pro komerční využití se MSM vyrábí oxidací DMSO (Dimethylsulfoxid), jelikož přirozeně se MSM vyskytuje pouze v malém množství. Prášek má lehce nahořklou chuť. Do těla se vstřebává velmi pomalu a pozvolna se uvolňuje.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Malpígie, známá jako acerola, je ovocný strom rostoucí v tropických a subtropických oblastech Karibiku a Střední a Jižní Ameriky. Její plody se podobají třešním a jsou považovány za jeden z nejbohatších přírodních zdrojů vitaminu C. Referenční hodnota příjmu vitaminu C u dospělé osoby je 80 mg.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Baobab je ovocný strom pocházející z Afriky. Často se u něho setkáme s označením „strom života“ a to z několika důvodů. Jeho kmeny jsou obrovskou zásobárnou vody, jak pro zvířata, tak pro domorodé obyvatele, a zároveň díky tomu strom dokáže přežít i dlouhotrvající období sucha.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Zdravá pochoutka pro milovníky ovocných sladkostí. Křupavá kombinace máku a šťavnatých datlí ve srolovaném podání vás zaujme vizuálně i chuťově. Navíc s přídavkem psyllia. Psyllium je rostlinná vláknina rozpustná ve vodě, která se získává z osemení jitrocele vejčitého.
můžete mít 2.10. - 4.10.
Mandlový protein se získává mechanickým lisováním loupaných mandlí. Během tohoto procesu se částečně oddělí tuk, který se využívá na výrobu mandlového oleje a sacharidy. Vzniklá pasta se dále suší a rozemele na jemný prášek.
můžete mít 2.10. - 4.10.