Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1015367

Leifheit Venkovní sušák LinoPush 500 85360

Leifheit Venkovní sušák LinoPush 500 85360

47x

hodnoceno

96 %

spokojenost

10x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Venkovní sušák s pevnou konstrukcí díky ocelovým ramenům pojme až pět praček prádla. Výhodou je, že součástí balení je držák k uchycení sušáku do země i ochranný obal na složený sušák. Celý popis
1 606 Kč
Prodává MALL
1 606 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
18.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
16.5.2022
Ověřený nákup
Ľahký a plní svoj účel.
Lukáš D.
18.5.2021
Ověřený nákup
Produkt funguje, jak má, spokojenost
Naprostá katastrofa, co se týče doručení zásilky. K čemu je vyplňování termínu s datumem, když zásilka dorazi o pět dní později. Poštovné za necelé 4 stovky... příště budu objednávat jinde
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.11.2020
Ověřený nákup
Perfektní sušák, robustní.
Roman V.
4.6.2020
Ověřený nákup
Lehký
Miriam H.
3.6.2020
Ověřený nákup
Výborný, pevný. Spokojnosť.
Juraj Ď.
26.5.2020
Ověřený nákup
Zatiaľ som ho nezabetónoval. Bol som ho prebrať v BB pobočke na Zvolenskej. Všetko OK. Doma som ho prekladal do garáže a zbadal, že je roztrhnutý obal a poškriabané telo sušiaka. Čo už. Funkčnosť to neovplyvní, len tá estetická vada.
Petra Č.
13.5.2020
Ověřený nákup
Za mě velka spokojenost, slouží jak má. Vešly se mi pohodlně 2 pračky, s rozestupy. Věšák se pěkně skládá a rozkládá, ramena otočná. Robustní., pěkný.
Jaroslav K.
7.5.2020
Ověřený nákup
Výrobek splnil očekávání. Pokud vydrží tak dlouho, jak jeho předchůdce (cca 10 let), budu spokojen. Obsluha intuitivní, nevyžaduje žádnou nadměrnou sílu či znalosti. Doporučuji umístit do betonové patky.
Stanislav M.
3.5.2020
Ověřený nákup
Je dobré vědět, jakou výšku od stojanu očekávat. Např. já jsem střední výšky a když jsem dodanou kotvící trubku zakopal do země, tak je výška stojanu tak na hraně, ale radši bych dvacet cm přidal. Kdybych věšák kotvil dejme tomu v pneumatice s betonem, tak by byla asi ideální. Jinak funkce v pořádku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.5.2020
Heureka recenze
Jsem velmi spokojená, plní svůj účel, je robustní, u mě ideální na 2 pračky. Otočné ramena, pohodlné skládání, když je prázdný.
Alžbeta E.
21.4.2020
Ověřený nákup
Som spokojná
Vendula J.
20.4.2020
Ověřený nákup
za cenu sušáku slouží dobře
Ondrej N.
7.8.2020
Ověřený nákup
Malé rozostupy medzi šnúrami. Háčiky na vešiaky sú veľmi blízko seba. Po zložení ramená neržia. Kúpili sme LEIFHEIT aj pred 5 rokmi a bol oveľa lepší.
Klára M.
11.5.2020
Ověřený nákup
Dle popisu jsem bohužel čekala větší bombu. Když se dá sušák do země, vysocí lidé mají problém a musíme se hrbit, protože je sušák opravdu nízko. Jde lehce roztáhnout, ale šňůry nejdou natáhnout do plna a jsou volnější. bohužel zvažujeme výměnu.
kovová konstrukce
nejdou napnout šňůry, nízký
David S.
29.9.2019
Ověřený nákup
Bez problémů, slouží jak má,.vlezou se i tři plné pračky