Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1278442

Fieldmann FZF 4050-E

Fieldmann FZF 4050-E

Multifunkční nástroj pro práci na zahradě. Fieldmann FZF 4050-E zastane foukání, drcení i vysávání. Nabízí funkci soft start – pomalého rozběhu motoru a plynulou regulaci rychlosti proudění vzduchu. Pro komfort a snadnou ovladatelnost váží pouze 3,7 kg a disponuje mulčovacím podílem 15 : 1. Celý popis
1 599 Kč
1 419 Kč
Prodává MALL
1 599 Kč
1 419 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Lubomír N.
7.11.2018
Ověřený nákup
Vysavač na listí funguje, jsem spokojen.
Pavol H.
15.10.2021
Ověřený nákup
Splnil očakávanie.
Lenka K.
29.4.2021
Ověřený nákup
Koupeno jako darek
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.6.2020
Heureka recenze
Zatím málo v provozu, uvidíme na podzim
Kristian P.
16.6.2020
Ověřený nákup
Dobrý zahradní pomocník s rozumnou kvalitou. Koupil jsem ho na podzim a nadrcené listí (které zabere i méně objemu kompostéru), se do jara proměnilo na pěkný kompost.
Vysává ok
Ucpání lze snadno vyčistit víkem na boku motoru
Drtí listí
Pytel by mohl být ještě o něco větší
Mokré velké listí může ucpat
Andreas D.
13.5.2020
Ověřený nákup
ok
Adriena B.
23.12.2019
Ověřený nákup
Skúšobné vysávanie dopadlo uspokojivo, uvidíme, ako sa ukáže v plnej prevádzke.
Matúš I.
9.11.2019
Ověřený nákup
Za tu cenu postacujuci, splnil ocakavanie.
Otakar R.
27.10.2020
Ověřený nákup
Po srovnání všech pro a proti jsou to vyhozené peníze.
Design
Jednoduchost ovládání
Velká hlučnost
Prašnost, přes pytel se člověk umaže
Náchylnost k poškození, sání kamínků se neubráníte
Pouze suché listí, na podzim, kdy častěji prší a je vlhko to pak nemá moc praktické využití
Relativně vyšší cena
Eva L.
23.1.2020
Ověřený nákup
Spokojnost,rychle dorucenie,spolahlivy obchod,doporucujem
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.11.2019
Heureka recenze
Vysavač jsem si vybral protože měl relativně nejlepší hodnocení Vysává i částečně mokré listí Pěkně drtí listí, na mladý strom mi vystačil pytel cca na strom.
Větší listí může dělat problém (katalpa, polosuché listí třešně, ..) Občas se přiucpe, ale lze rukou snadno uvolnit Saje jen v oblasti náústku. Ten není moc velký,takže najezdíte velkou plochu.
Renáta V.
4.12.2019
Ověřený nákup
super saje, jsem velice spokojená
Miroslava Z.
26.11.2019
Ověřený nákup
koupeno jako dárek
Petr V.
22.11.2019
Ověřený nákup
Z vysavače jsem zklamaný. Při vlhkém listí prakticky nepoužitelný
Jiří J.
20.11.2019
Ověřený nákup
Při vysávání listí se snadno ucpe silnějšími řapíky