Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1106579

MAKERS TRIO Basic - solární sprcha, 18 l

MAKERS TRIO Basic - solární sprcha, 18 l

Výprodej
Zahradní sprcha Makers TRIO Basic je určena pro zajištění ohřevu vody. Pojme až 18 litrů vody. Voda je ohřívána pomoci sluneční energie. Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor. Sprcha musí být připojena na vodovodní řád. Celý popis
Ušetříte 1 810 Kč 3 699 Kč
1 889 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 1 810 Kč 3 699 Kč
1 889 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Zánovní
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Vojtech R.
23.7.2022
Ověřený nákup
Sprchu som zložil jednoducho,trochu som musel nastavovať skrutky,aby som jednoducho zložil produkt.Funguje ok.
Zdeněk N.
5.5.2020
Ověřený nákup
Velmi spokojený vše proběhlo jak mělo.
Miroslav P.
11.5.2020
Ověřený nákup
jsem spokojený s prodejnou v jihlavě, akorát mi chybí telefonický konta+kt
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.7.2022
Ověřený nákup
Sprcha (sloupek) se skládá ze dvou dílů, které se musí spojit (nasazením a pootočením. Jsem napojen na veřejný vodovod. I přes gumové těsnění voda stříká mezi těmito díly, přičemž ze sprchové hlavice téměř voda nevytéká (nestříká). Nevím jaké zkušenosti mají ostatní zákazníci. Ideální je dle mne sloupek sprchy z jednoho dílu, nikoliv spojení dvou dílů do sebe.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.7.2022
Heureka recenze
Cena
Instalace - dodaný kotvicí materiál nesouhlasí s návodem, potřeba širší rozměr vrtaného otvoru Instalace - dodané šrouby jsou příliš široké na otvory v podložce Trubka horní sprchové hlavice má příliš…
Tomáš Z.
12.5.2020
Ověřený nákup
Naročnejší instalace a chybí páková baterie - ovládání pouze kohoutkem.
Jaroslav Š.
12.12.2019
Ověřený nákup
Špatně vyrobeno, vůbec nešlo zkompletovat, vrátil jsem na prodejnu
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.12.2019
Heureka recenze
Sprcha nešla vůbec složit, vrátil jsem obchodu