Leifheit Víceúčelová sedačka Niveau 71325

Leifheit Víceúčelová sedačka Niveau 71325

Záruka 5 let
Víceúčelová sedačka Niveau s kvalitou od Leifheit je vytvořená pro usnadnění Vašich domácích prací jako je žehlení, mytí nádobí, šití a jiné. Sedák lze nastavit až do výšky 85 cm. Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
1 390 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 069 Kč
-23%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 492601

Recenze (0)

Jana Č.
27.11.2020
Ověřený nákup
Rychle dodané a kvalitní zboži
Jozef K.
10.6.2020
Ověřený nákup
Malá opierka, tlačí Zmena výšky sedu mohla byť jednoduchšia
Štěpán K.
25.2.2020
Ověřený nákup
Už se mi podařilo ztratit jednu ze čtyř koncovek na nožičkách.
Jiří M.
27.11.2019
Ověřený nákup
perfekt
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.11.2019
Heureka recenze
Nastavitelná výška sedátka. Používám aktuálně výhradně při žehlení.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.8.2019
Ověřený nákup
Naprosta spokojenost, pouzivame pri zehleni.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.8.2017
Ověřený nákup
Vyborna židle k žehleni.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2017
Ověřený nákup
sedák by mohl být větší, jinak výborné
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2017
Ověřený nákup
Po vyzkoušení mně chybí podpěrka pod nohy, bylo by to pohodlnější, stejně tak bych příště volila sezení s otočným sedákem. Bylo by to komfortnější. Ale i tato sedačka se užije.
Martin Š.
31.12.2015
Ověřený nákup
Sedačka přišla v pořádku, i když obal byl prodřený, asi dopravou. Na sedačce se sedí pohodlně pouze v jejím dolním nastavení. Pokud jste vyšší postavy, nebo chcete sedět výše, tak je sedák vinou špatné konstrukce mírně skloněn a sezení na něm je mnohem méně pohodlné. Jelikož budu používat právě tu horní polohu, pravděpodobně oželím záruku a trubky sedáku lehce přihnu. Prostě další DODO, jak už je to poslední dobou pravidlo. Dále chci upozornit na to, že barva stoličky vůbec neodpovídá jejímu popisu a prezentovaným fotografiím na e-shopu. Vůbec nic na sedačce není chromované. Trubky jsou nastříkané dosti hnusnou šedivou metalickou barvou, která ani z daleka chrom nepřipomíná. Tady vážený prodejce a výrobce klamete spotřebitele!!!! Jen okamžitá potřeba sedačky ze zdravotních důvodů, mi zabránila ji vrátit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.6.2015
Ověřený nákup
Zatím bez problémů. Jako přisedák pohodlná.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.5.2015
Ověřený nákup
sedačka je určena pro manžela po náhradě kyčelního kloubu, ještě je v nemocnici a nemohl ji vyzkoušet
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.4.2015
Ověřený nákup
Spokojenost
Lubomír S.
12.1.2015
Ověřený nákup
shoduji se s panem Michalem V. Sedačka došla taky poškozená ( rozlámané opěrátko, přitom obal nebyl poškozen ) a nekompletní ( chybí plastová čast na zaaretování sedačky ). Byl to dárek pro mou manželku pod stromeček a při rozbalení jsem si připadal poněkud trapně - vše je zatím v reklamačním řízení, tak uvidíme jak se Mall zachová.Při této objednávce jsem měl ještě bombičku soda stream, místo které mi byl dodán úplně jiný výrobek. Už více lidí z mého okolí kteří služby Mall využívají se shodují se mnou že kdysi poměrně kvalitní internetový obchod začíná být nespolehlivý.
Michal V.
5.1.2015
Ověřený nákup
NEDOBRÉ !!!! Sedačka došla poškozená s rozlomeným a ulomeným horním držátkem : NEOPRAVITELNÉ: Tuto skutečnost jsem zjistil až po následném rozbalení : v předvánoční době jezdit k reklamaci na prodejnu je pro mne značně časově náročné. Upozorňuji na fakt, že již pře měsícem jsem si u MALL objednal konvici označenou jako vhodnou na indukční plotnu : POUZE REKLAMNÍ TRIK : proi indukci je naprosto nevhodná !!! Ponechal jsem si jí na chatu na normální sporák. Nicméně pocit zklamání a narušené důvěry zůstal. Dále jsem omylem provedel na jednu objednávku u splečnosti MALL 2 x platbu: přesto, že jsem celou věc telefonicky a následně emailem reklamoval : do dnešního dne mi příslušná platba nebyla vrácena na můj účet zpět. Z mého pohledu příliš mnoho chyb a nedostatků společnosti MALL. Mé hodnocení tudíž nemůže být v žádném případě kladné ale ZCELA ZÁPORNÉ !!!!