BRILANZ Žehlicí prkno Professional 130×48 cm

BRILANZ Žehlicí prkno Professional 130×48 cm

Růžové prkno s žehlicí plochou 130 × 48 cm je stabilním a pevným pomocníkem. Jeho součástí je i rukávník pro žehlení užších částí oděvů a pohodlí při používání zaručuje zásuvka a vodící anténa. Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
1 999 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 709 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 786927

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
3.3.2021
Heureka recenze
široká žehlící plocha je poněkud těžší, ale o to stabilnější možnost regulace výšky až do 99 cm elektrický kabel skvěle se na něm žehlí povlečení
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.11.2015
Ověřený nákup
Po prvním žehlení se ulomil nýt držící žehličku, tedy v pátek vyzvednuto na Mall a v pondělí ráno odvezeno zpět a nyní 3. týden čekám na vyřízení reklamace. Vzhledem k tomu, že širokých prken se zásuvkou moc není, tak vlastně ani není z čeho vybírat...takže doufám, že po opravě už bude vše 100%...
Eva T.
13.11.2021
Ověřený nákup
Pěkný kvalitní a veliký
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.10.2021
Ověřený nákup
Je stabilní, možná těžší,ale také je prostě větší. I tak ale unesu i v jedné ruce,není to žádná nevýhoda. Zástrčka na prkně drží, pokud ten kabel nebudu rvát z dálky, nemyslím, že by upadla... Kupovala jsem kvůli šířce, takže s tím, že je trochu neskladnější jsem počítala. Svou funkci plní. Bonusem je malý rukávník..
Barbora T.
5.10.2021
Ověřený nákup
Perfektní pevné prkno. Nadstandardní šířka ulehčuje žehlení.
Martina K.
29.9.2021
Ověřený nákup
Výborná, široká, pevná žehliaca doska
Olga R.
23.9.2021
Ověřený nákup
Stabilní, široké a dlouhé
Věra G.
14.9.2021
Ověřený nákup
Všechna očekávání splněna také parní generátor se vejde pohodlně a ještě zvýší stabilitu prkna.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.9.2021
Ověřený nákup
Žehliaca doska je pevná stabilná,a má pekné širokú plochu na žehlenie. Neľutujem,že som kúpila.. Vydrží podľa mňa aj niekoľko rokov. Dobrá investícia.Odporučam.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.8.2021
Heureka recenze
Stabilita Velká žehlící plocha Nastavitelná výška
Hmotnost - ale nepřijde mi zase tam težké, podle recenzí jsem to čekala horší, v pohodě ho zvládnu přenést sama
Vladimír H.
17.8.2021
Ověřený nákup
Spnilo co mělo.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.6.2021
Ověřený nákup
Prkno je velké, pevné provedení
Potahová látka by mohla být pevnější, jak je velké, je zároveň i hodně těžké
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.6.2021
Ověřený nákup
špatně připevněná přípojka elektřiny, drží jen na jednom místě, myslím, že se brzo utrhne úplně. Nechci reklamovat, protože jinak mi vyhovuje
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.5.2021
Ověřený nákup
Žehlící prkno je stabilní a opravdu široké, pohodlně se na něm pracuje. Sice je trochu těžší. Každému mohu doporučit.
Stabilní, široké a stavitená výška
O žádné nevím.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.5.2021
Ověřený nákup
Opravdu veliké :)