Leifheit Žehlící prkno AirBoard PREMIUM M Plus 72588

Leifheit Žehlící prkno AirBoard PREMIUM M Plus 72588

Vánoční tip
Žehlicí prkno Leifheit s plochou 120 × 38 cm je vybaveno povrchem Thermo-Reflect, který odráží teplo a páru, takže prádlo je žehlené z obou stran zároveň, čímž ušetří až 33 % času žehlení. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
2 199 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 479 Kč
-32%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
5.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 663497

Recenze (0)

Jindřich L.
11.5.2021
Ověřený nákup
Stabilní
Kvalita
Cena
Jarmila Ž.
4.3.2021
Ověřený nákup
jsem spokojená
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.9.2020
Heureka recenze
Byl to dárek, maminka je spokojená, prkno je stabilní, kvalitně zpracované, dobře se s ním manipuluje, není příliš těžké. Vybírala jsem dle recenzí zde.
Jindřiška V.
29.11.2021
Ověřený nákup
Za mě super
Iveta V.
29.11.2021
Ověřený nákup
Prkno je stabilní, široké, zdá se, že vydrží. Jsem spokojená a doporučuji ho, když už tedy musíme žehlit.
Ladislav K.
26.11.2021
Ověřený nákup
Výborný vyrobek
Andrea B.
15.11.2021
Ověřený nákup
Stabilná, vhodná aj na žehlenie veľkých kusov textilu ako sú plachty, obliečky. Má len malú chybu. Keďže polystyrénové boky žehliacej dosky nie sú spevnené pri väčšom tlaku počuť praskajúci zvuk. Obávam sa, že časom prasknú. Takže vzhľadom na cenu, by táto časť produktu mohla byť vyrobcom lepšie doriešená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.10.2021
Ověřený nákup
Zehliacu dosku som kupovala pre mamu, ktora je s nou velmi spokojna. Podmienkou bolo, aby bola lahka, co bolo splnene.
Al Ula N.
12.10.2021
Ověřený nákup
satbilna
mariana a jan b.
8.10.2021
Ověřený nákup
Prkno je robustnější, těžší, stabilní.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.9.2021
Ověřený nákup
Výborný produkt 100% spokojnosť
Jakub P.
25.9.2021
Ověřený nákup
Všechno OK. Výměna za staré prkno - mělo odslouženo cca 10let
Jaroslava N.
22.9.2021
Ověřený nákup
Spokojenost ,nejlepší prkno .
Zdeněk Š.
22.9.2021
Ověřený nákup
Kvalitní výrobek, rychlé dodání.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.9.2021
Ověřený nákup
Žehlicí prkno je dostatečně velké, zásuvka na něm je velkou výhodou. Doporučuji všem.