Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato citrónová kůra je vyrobena šetrným usušením nastrouhané kůry bio citrónů, které nebyly chemicky ošetřeny. Používáme ji k ovonění sladkých těst a desertů, ale například i kuřecího masa. Je nepostradatelná v mazancích a vánočkách, kterým dodává typickou vůni.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do čaje, kávy, domácích limonád a koktejlů. Přírodní třtinový cukr z Mauricia je vyhlášený po celém světě.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Banány byly namočeny do vodného roztoku třtinového cukru s medem a osmaženy na kokosovém oleji do křupava. Tato vydatná sladkost je vhodná jako malá svačina, k doplnění energie po sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Pozor však na vyšší obsah tuku.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do čaje, kávy, domácích limonád a koktejlů. Přírodní třtinový cukr z Mauricia je vyhlášený po celém světě.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Lískové oříšky jako jediné ořechy pocházejí původně z Evropy a obsahují kvalitní oleje, vitaminy řady B a významné množství vitaminu E (100g obsahuje více než dvojnásobek doporučené denní dávky). Odrůda Levantin se vyznačuje plnou výraznou chutí a vůní a velikostí jader.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Vynikající zapékané müsli s vysokým podílem mandlí slazené pouze javorovým sirupem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost. Lze konzumovat s mléky různého druhu či s jogurtem, výborné je však samotné jako rychlá svačina.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Zapékané müsli se strouhaným kokosem a kokosovými plátky. Slazené pouze medem, sirupem z agáve a rozinkami, bez přídavku cukru. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 25.6. - 26.6.
V Číně jsou bobulky kustovnice nazývány plody dlouhověkosti a jsou velmi ceněné v tradiční čínské medicíně. Naše kustovnice byla vypěstována v čínské provincii Ning-sia a šetrně usušena bez použití siřičitanů. Má velmi příjemnou nasládlou chuť, a je proto vhodná k přímé konzumaci.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Tato brusnice klikva aneb lidově kanadské brusinky není na rozdíl od konvenčních brusinek sířena a je slazen pouze čistou jablečnou šťávou. Má příjemnou, sladkou a lehce nakyslou chuť. Kanadské brusinky se používají v kuchyni po staletí.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy. Tmavě hnědá barva je důsledkem ponechání melasy v krystalcích cukru.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Meruňky původně pocházejí z Orientu a do středomořské oblasti byly dovezeny před dvěma tisíciletími. Naše meruňky byly vypěstovány v Malatyi ve východní Anatolii.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Zralé ananasy byly nakrájeny na kousky a usušeny bez doslazení. Výsledkem jsou voňavé a sladké ananasové kousky s výraznou ovocnou chutí. Stejně jako ostatní sušené bio ovoce, ani tento sušený ananas není sířený.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Vlašské ořechy jsou výborné na mlsání, do stolních směsí oříšků a sušeného ovoce i na pečení. Naše ořechy byly vypěstovány v ekologickém sadu a nebyly tudíž ošetřovány kontroverzními postřiky. Po sklizni byly usušeny bez použití tepla, ručně vyloupány a roztříděny.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Nesolené a bez přidaného tuku, tyto křupky jsou vynikající náhradou klasických slaných pochoutek. Neobsahují lepek, a jsou proto vhodné i pro malé děti. Máčení křupek do marmelády, medu nebo čokoládové pomazánky je velká zábava pro malé jedlíky.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Tyto makadamové ořechy jsou vykupované za férové ceny od drobných pěstitelů ve vysoko položených oblastech regionů Mount Kenya a Taita Taveta. Jsou výtečné na mlsání a do stolních směsí oříšků a sušeného ovoce.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Kakaová sluníčka jsou vyrobena z italské rýže, oslazena přírodním třtinovým cukrem a dochucena kakaem a karamelem. Mají sladkou čokoládovou chuť a jsou výborná jako cereální snídaně s mlékem dle chuti (kravským, rýžovým, mandlovým…). Chutnají i nasucho s nakrájeným čerstvým ovocem.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a vynikají plností chuti a měkkostí. Naše sultánky byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního pobřeží Turecka.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě. Jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Je velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.
můžete mít 25.6. - 26.6.