Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sklenice s barevným víčkem – mix barev, víčko součástí balení. objem: 30 ml balení: 10 ks Ideální pro skladování potravin.
můžete mít 27.9. - 1.10.
kartáč se silnými štětinami je určen k mytí demižonů
můžete mít 26.9. - 27.9.
Speciální kleště pro snadnou manipulaci se zavařovacími sklenicemi v hrnci s horkou vodou.
můžete mít 25.9. - 26.9.
průměr: 32 × 30 mm materiál: PVC barva: bílá Zátka pro demižon je vyrobena z PVC a je opatřena otvorem pro fermentační trubku (sklo nebo plast).
můžete mít 26.9. - 27.9.
Ruční vertikální plnička klobás – určená pro výrobu uzeného masa, ideální pro domácnosti a malé provozy na zpracování masa.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Pekáč s roštem o rozměrech 42 × 26 × 18 cm pro pečení i grilování pokrmů.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Teploměr je vhodný pro udírny i grily.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Plnička na klobásy vám velmi usnadní i takovou složitou činnost jako je plnění klobás.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Plnička na klobásy vám velmi usnadní i takovou složitou činnost jako je plnění klobás.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Síťka pro uzení sýra je perfektní pomůcka pro každou kuchyni.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Pístový dávkovač pro marinování – nakládání všech druhů mas, koblihů apod. Dutá jehla umožňuje marinování olejem včetně koření. Kovová jehla, skleněné tělo, plastové doplňky. Náhradní jehla v balení. Objem 30 ml. EAN 5908277712419
můžete mít 30.9. - 2.10.
Bavlněný provázek, který je vhodný pro vázání uzenářských výrobků, ale i vánočních dárků.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Bavlněný provázek, který je vhodný pro vázání uzenářských výrobků, ale i balíčků.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Bavlněný provázek, který je vhodný pro vázání uzenářských výrobků, ale i balíčků.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Bavlněný provázek, který je vhodný pro vázání uzenářských výrobků, ale i balíčků.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra ve tvaru srdce.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Forma na výrobu sýra ve tvaru srdce.
můžete mít 25.9. - 26.9.