Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Klasická výrazná chuť sójové omáčky doplněná jemnější chutí bílého lanýže (Tuber magnatum Pico). Výrobek lze používat za studena i za tepla.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Intenzivní chuť klobásy (salsiccia) umocněná jemnější chuť hříbků v husté omáčce. Nejlepší omáčka pro svou chuť a jednoduchost na přípravu, vynikající např. s těstovinami.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Jedním z nejreprezentativnějších výrobků je Ragù di Cinghiale (Kančí ragú)
můžete mít 24.9. - 25.9.
Intenzivní chuť klobásy (salsiccia) v kombinaci s jemnější chutí letní lanýžů vytváří jednu z nejoblíbenějších omáček italské kuchyně.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Boscovivo vždy dbalo na typičnost a výběr surovin, z nichž většina z nich je italského původu. Dobré suroviny se projeví samotnou vůní a v ústech se pak objevují správná šťavnatost a typická chuť zvěřiny.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Italské omáčky, krémy a ragú