Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepšího kandovaného ovoce podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných hrušek podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných fíků podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných třešní podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných mandarinek podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Loupané mandle, pražené lískové oříšky, jádra vlašských ořechů a piniové oříšky v kombinaci s akátovým medem Brezzo. Dobré, chutné a přírodní.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Výjimečná směs černé, růžové, bílé a zelené pepřů. Tato voňavá, chutná a barevná směs by neměla ve vaší kuchyni nikdy chybět.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Polosušená rajčata konzervovaná ve slunečnicovém oleji, jemně ochucená petrželkou, bazalkou a solí. Chutná italská cherry rajčata jsou částečně pečená, čímž získají více vůně a chuti, a poté jsou ručně balená.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Těstoviny 5 chutí Těstoviny vyrobené z nejlepší mouky z tvrdé pšenice a přírodních surovin jakými jsou špenát, rajčata, červená řepa a kurkuma. Originální tvar těstovin je potěšením pro oči i pro chuťové buňky. Ručně vyráběné těstoviny z tvrdé pšenice vypěstované a umleté v Itálii. Tyto těst
můžete mít 25.9. - 26.9.
Ze starobylé tradice pocházejí tyto jemné a chutné řemeslné těstoviny. Pomalé sušení při nízké teplotě, které se stále tradičně provádí na tkalcovských stavech, zaručuje vynikající kvalitu a zvýrazňuje klasickou chuť.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Tagliatelle z tvrdé pšenice jsou typické těstoviny ze severní Itálie. Jsou vyrobeny jednoduše z krupice z tvrdé pšenice, která se pyšní vyšším obsahem bílkovin. Tyto tagliatelle ochucené s chilli papričkami a kořením, jsou vynikající se silnými chutěmi jako je maso nebo ragú ze zvěřiny.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Tagliatelle z tvrdé pšenice jsou typické těstoviny ze severní Itálie. Jsou vyrobeny jednoduše z krupice z tvrdé pšenice, která se pyšní vyšším obsahem bílkovin. Dlouhé těstoviny připravené z nejlepší krupice z tvrdé pšenice.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Tagliatelle z tvrdé pšenice jsou typické těstoviny ze severní Itálie. Jsou vyrobeny jednoduše z krupice z tvrdé pšenice, která se pyšní vyšším obsahem bílkovin. Tyto tagliatelle ochucené vínem Barolo a kořením, a jsou vynikající se silnými chutěmi jako je maso nebo ragú ze zvěřiny.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Tagliatelle z tvrdé pšenice jsou typické těstoviny ze severní Itálie. Jsou vyrobeny jednoduše z krupice z tvrdé pšenice, která se pyšní vyšším obsahem bílkovin.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Třešňový džem extra – TOP ITALIAN FOOD 2024 Gambero Rosso Kvalitní džem připravený z nejlepších sezónních třešní Visciole a třtinového cukru. Obsah ovoce je velmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu se použije 120 g třešní, které se jemně povaří. Kusy ovoce bohaté chuti zaručeně potěšení všech
můžete mít 25.9. - 26.9.
Těstoviny vyrobené z nejlepší mouky z tvrdé pšenice a přírodních surovin nejvyšší kvality. Pěkný a originální tvar srdce je potěšením pro oči i chuťové buňky. Originální motýlci vyrobení pouze z nejlepší pšeničné mouky, červené řepy, sépiového inkoustu a kurkumy.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Tato paštika se vyrábí z nejkvalitnějšího tuňáka uloveného na Sicílii a je ideální k namazání na chléb jako chutná svačinka nebo k přípravě chutných krutonů.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Zabaione je krémový dezert z vajec, cukru a vína Moscato d'Asti DOCG. Je ideální na zdobení dortů a krémových nákypů nebo jen se sušenkami.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Volba uchování těchto salámků v semenném oleji je dána touhou respektovat a nezměnit chuť hlavní přísady této pochoutky, a to vysoce kvalitního vepřového masa. Ve skutečnosti je olej ze semen velmi jemný a bez chuti. Použité maso je té nejvyšší kvality.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Ručně vyráběné salámky, do jejichž směsi se přidává král vín, a to ceněné Barolo. Podle receptu předávaného po generace se uchovávají ryto salámky v oleji ze semen.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Tato vločková sůl bohatá na minerály se těží v poušti Thar, která se rozkládá podél indicko-pákistánských hranic. Má krémově šedou barvu, výraznou, mírně nakyslou chuť a hodí se k dochucení všech druhů pokrmů.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Těstoviny vyrobené z nejlepší mouky z tvrdé pšenice a přírodních surovin nejvyšší kvality (špenát, rajčata, červená řepa a kurkuma). Pěkný a originální tvar ve tvaru nejznámějších italských památek je potěšením pro oči i chuťové buňky.
Momentálně nedostupné
Med ochucený šafránovými stigmaty. Nejčistější šafrán ze Sardinie se snoubí s nejjemnějším akátovým medem z produkce společnosti Brezzo. Výsledkem je výjimečně jedinečný produkt.
Momentálně nedostupné
Jedná se o velkou klasiku římské a lazské kuchyně, která se připravuje z vysoce kvalitních surovin s plným respektem k tradici.
Momentálně nedostupné
Kvalitní italské delikatesy