Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných mandarinek podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Loupané mandle, pražené lískové oříšky, jádra vlašských ořechů a piniové oříšky v kombinaci s akátovým medem Brezzo. Dobré, chutné a přírodní.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Výjimečná směs černé, růžové, bílé a zelené pepřů. Tato voňavá, chutná a barevná směs by neměla ve vaší kuchyni nikdy chybět.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Polosušená rajčata konzervovaná ve slunečnicovém oleji, jemně ochucená petrželkou, bazalkou a solí. Chutná italská cherry rajčata jsou částečně pečená, čímž získají více vůně a chuti, a poté jsou ručně balená.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tato sýrová omáčka, která je klasikou římské kuchyně, se stala jednou z nejoblíbenějších v celé Itálii. Brezzo používá pouze nejlepší římský sýr pecorino D.O.P.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Těstoviny 5 chutí Těstoviny vyrobené z nejlepší mouky z tvrdé pšenice a přírodních surovin jakými jsou špenát, rajčata, červená řepa a kurkuma. Originální tvar těstovin je potěšením pro oči i pro chuťové buňky. Ručně vyráběné těstoviny z tvrdé pšenice vypěstované a umleté v Itálii. Tyto těst
můžete mít 15.5. - 16.5.
Ze starobylé tradice pocházejí tyto jemné a chutné řemeslné těstoviny. Pomalé sušení při nízké teplotě, které se stále tradičně provádí na tkalcovských stavech, zaručuje vynikající kvalitu a zvýrazňuje klasickou chuť.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tagliatelle z tvrdé pšenice jsou typické těstoviny ze severní Itálie. Jsou vyrobeny jednoduše z krupice z tvrdé pšenice, která se pyšní vyšším obsahem bílkovin. Tyto tagliatelle ochucené s chilli papričkami a kořením, jsou vynikající se silnými chutěmi jako je maso nebo ragú ze zvěřiny.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tagliatelle z tvrdé pšenice jsou typické těstoviny ze severní Itálie. Jsou vyrobeny jednoduše z krupice z tvrdé pšenice, která se pyšní vyšším obsahem bílkovin. Dlouhé těstoviny připravené z nejlepší krupice z tvrdé pšenice.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tagliatelle z tvrdé pšenice jsou typické těstoviny ze severní Itálie. Jsou vyrobeny jednoduše z krupice z tvrdé pšenice, která se pyšní vyšším obsahem bílkovin. Tyto tagliatelle ochucené vínem Barolo a kořením, a jsou vynikající se silnými chutěmi jako je maso nebo ragú ze zvěřiny.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tagliatelle z tvrdé pšenice jsou typické těstoviny ze severní Itálie. Jsou vyrobeny jednoduše z krupice z tvrdé pšenice, která se pyšní vyšším obsahem bílkovin.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Třešňový džem extra – TOP ITALIAN FOOD 2024 Gambero Rosso Kvalitní džem připravený z nejlepších sezónních třešní Visciole a třtinového cukru. Obsah ovoce je velmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu se použije 120 g třešní, které se jemně povaří. Kusy ovoce bohaté chuti zaručeně potěšení všech
můžete mít 15.5. - 16.5.
Těstoviny vyrobené z nejlepší mouky z tvrdé pšenice a přírodních surovin nejvyšší kvality. Pěkný a originální tvar srdce je potěšením pro oči i chuťové buňky. Originální motýlci vyrobení pouze z nejlepší pšeničné mouky, červené řepy, sépiového inkoustu a kurkumy.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tato paštika se vyrábí z nejkvalitnějšího tuňáka uloveného na Sicílii a je ideální k namazání na chléb jako chutná svačinka nebo k přípravě chutných krutonů.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Z vod Středozemního moře má tato delikátní a nadýchaná sůl jemnou vůni. Tipy na servírování: tato sůl je ideální na ryby a brambory, vhodná také na vejce, omelety a obecně na pokrmy, kterým chcete dát typickou kouřovou notu.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Volba uchování těchto salámků v semenném oleji je dána touhou respektovat a nezměnit chuť hlavní přísady této pochoutky, a to vysoce kvalitního vepřového masa. Ve skutečnosti je olej ze semen velmi jemný a bez chuti. Použité maso je té nejvyšší kvality.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Tato vločková sůl bohatá na minerály se těží v poušti Thar, která se rozkládá podél indicko-pákistánských hranic. Má krémově šedou barvu, výraznou, mírně nakyslou chuť a hodí se k dochucení všech druhů pokrmů.
můžete mít 15.5. - 16.5.
Těstoviny vyrobené z nejlepší mouky z tvrdé pšenice a přírodních surovin nejvyšší kvality (špenát, rajčata, červená řepa a kurkuma). Pěkný a originální tvar ve tvaru nejznámějších italských památek je potěšením pro oči i chuťové buňky.
Momentálně nedostupné
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny.
Momentálně nedostupné
Je to klasika římské tradice, známá a oblíbená po celém světě.
Momentálně nedostupné
Med ochucený šafránovými stigmaty. Nejčistější šafrán ze Sardinie se snoubí s nejjemnějším akátovým medem z produkce společnosti Brezzo. Výsledkem je výjimečně jedinečný produkt.
Momentálně nedostupné
Ančovičky filety v oleji jsou jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších tradičních pokrmů v Piemontu. Vychutnat si je můžete samostatně nebo společně se sladkokyselými paprikami nebo je zapéct v troubě.
Momentálně nedostupné
Balzamikový ocet z Modeny I.G.P. (chráněné zeměpisné označení). Tento ocet zraje v dubových sudech, které mu dodávají typickou sladkokyselou chuť. Kyselost: 6%
Momentálně nedostupné
Intenzivní a nezaměnitelnou chuť ančoviček umocňuje chilli paprička, která receptu dodává intenzitu a chuť.
Momentálně nedostupné
Kvalitní italské delikatesy