Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Prkénko na krájení – špalek, akácie, 48×36×6 cm
můžete mít 21.5.
Prkénko na krájení – špalek, gumovník, 40×30×7,3 cm
můžete mít 21.5.
Prkénko na krájení sýra, gumovník, 24×17,5×2 cm
můžete mít 21.5.
Prkénko na krájení sýra, akácie, 24×17,5×2 cm
můžete mít 21.5.
Prkénko na krájení velké, akácie, 54×29×2 cm
můžete mít 21.5.
Prostírání kulaté antracit, 38 cm
můžete mít 21.5.
Prostírání kulaté šedo-modré, 38 cm
můžete mít 21.5.
Prostírání kulaté světle šedá, 38 cm
můžete mít 21.5.
Prostírání oválné červené, 45×31 cm
můžete mít 21.5.
Prostírání oválné modré, 45×31 cm
můžete mít 21.5.
Prostírání oválné šedé, 45×31 cm
můžete mít 21.5.
Prostírání oválné žluté, 45×31 cm
můžete mít 21.5.
Protiskl. podnos, červený, 45×34 cm
můžete mít 21.5.
Protiskl. podnos, šedý, kov.vzhled, 41×29,5 cm
můžete mít 21.5.
Protiskl. podnos, šedý, 41×29,5 cm
můžete mít 21.5.
Protiskl. podnos, šedý, 54,5×40 cm
můžete mít 21.5.
Protiskl. podnos, světlý, dř.vzhled, 41×29,5 cm
můžete mít 21.5.
Protiskl. podnos, tmavošedý metalický, 54,5×40 cm
můžete mít 21.5.
Salátový příbor č1, olivové dřevo, 31,5 cm
můžete mít 21.5.
Salátový příbor č2, olivové dřevo, 30,5 cm
můžete mít 21.5.
Servírovací mísa, dub, 26 × 10,3 cm
můžete mít 21.5.
Servírovací mísa, ořech, 26 × 10,3 cm
můžete mít 21.5.
Servírovací sada na dipy, keramika, 28×9×7,5 cm
můžete mít 21.5.
Steakový talíř, gumovník, 25×1,8 cm
můžete mít 21.5.
Všechny výrobky této značky jsou vyráběny podle specifikací Continenta v zemích, kde se dřevo těží, tedy především v jihovýchodní Asii a východní Evropě. Výroba probíhá pod přísnou kontrolou kvality, ochrany životního prostředí a pracovních podmínek. Continenta vyrábí širokou škálu výrobků z tvrdých dřev akácie, gumovníku, buku, dřeva wenge a olivovníku s různými barevnými odstíny a rozměry. Vyhledává kvalitní dřevo z udržitelných zdrojů. Ručně nebo strojově vyrábí odolné a užitečné výrobky. Pomocí oleje jsou výrobky dále zušlechťuje, aby zůstaly trvanlivé a byly podpořeny jejich antibakteriální vlastnosti.