Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 4.4. - 5.4.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
můžete mít 4.4. - 5.4.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 4.4. - 5.4.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru
můžete mít 4.4. - 5.4.
Tato degustační sada obsahuje 4× 25g skleničky. Klasickou krémovou dijonskou hořčici, která je ideální jako doplněk k rybám a masu, nebo ke zjemnění vinaigretových omáček nebo dipů. Hrubozrnnou dijonskou hořčici se zeleným pepřem, která se hodí do marinád..
můžete mít 4.4. - 5.4.
Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgunským vínem AOC je skutečnou francouzskou tradicí.
můžete mít 4.4. - 5.4.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig…
můžete mít 4.4. - 5.4.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky
můžete mít 4.4. - 5.4.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig
můžete mít 4.4. - 5.4.
Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgunským vínem AOC je skutečnou francouzskou tradicí.
můžete mít 4.4. - 5.4.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 4.4. - 5.4.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
můžete mít 4.4. - 5.4.
Edmond Fallot je značka pro výrobu francouzské hořčice Edmond Fallot, která sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje.