Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieZpracované obilné výrobky
Pšeničné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Žitné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev a dále taky obsahují bílkoviny.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Špalda je druhem nešlechtěné pšenice, z jejíž zrna jsme udělali vločky. Špalda je zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
Momentálně nedostupné
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pšeničné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Žitné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev a dále taky obsahují bílkoviny.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Špalda je druhem nešlechtěné pšenice, z jejíž zrna jsme udělali vločky. Špalda je zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Tak jako většina vloček, ani tyto se nevyhnuly lisování – vznikají totiž tím, že se sójové boby slisují do podoby vloček.Sója pochází z Asie a roste v luscích (proto se řadí mezi luštěniny). Sójové boby obsahují vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 1.10. - 2.10.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
Momentálně nedostupné
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 1.10. - 2.10.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 1.10. - 2.10.
Tak jako většina vloček, ani tyto se nevyhnuly lisování – vznikají totiž tím, že se sójové boby slisují do podoby vloček.Sója pochází z Asie a roste v luscích (proto se řadí mezi luštěniny). Sójové boby obsahují vitamíny B a E a minerály jako je fosfor, železo, hořčík a draslík.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 1.10. - 2.10.
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Ovesné vločky BIO bezlepkové celé jsou vyrobeny z kvalitního ovsa, které je pěstováno v ekologicky čistém prostředí.
můžete mít 1.10. - 2.10.