Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pro jazýčky, které preferují pikantní chutě.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Vepřová terina v kombinaci s uzenými kachními prsy z Jihozápadu IGP Francii. Vyrobeno ve Francii tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Tato farmářská terina od Jean Brunet je sama o sobě dobrota. Vyzkoušejte kořeněnou obměnu s paprikou a olivami. Olivy dodají paštice přívlastek chutě a v kombinaci s dobrým vínem celý požitek ještě umocní.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Armaňak je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Mírně kořeněná terrina s paprikou a olivami, kde olivy dodají terině přívlastek chutě a v kombinaci s dobrým vínem celý požitek ještě umocní.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Farmářská terina od Jean Brunet je jednou ze základních terin a je zajímavá nejenom jako svačinka
můžete mít 8.10. - 9.10.
Příjemně vyvážená chuť jedné ze základních terin se hodí k jakékoliv příležitosti.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Další z řady zvěřinových terin. Výrazná chuť lahodící chuťovým buňkám..
můžete mít 8.10. - 9.10.
Další z řady zvěřinových v menším balení. Výrazná chuť lahodící chuťovým buňkám.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Naložená kuřecí játra (confit) s Armagnakem od Jean Brunet má jemnou chuť kuřecích jater doplněnou výjimečnou chutí koňaku.
můžete mít 8.10. - 9.10.
„Tradice a modernost“ je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin. Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
můžete mít 8.10. - 9.10.
„Tradice a modernost“ je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin.
Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
můžete mít 7.10. - 8.10.
„Tradice a modernost“ je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin. Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
můžete mít 8.10. - 9.10.
„Tradice a modernost“ je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin. Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
můžete mít 8.10. - 9.10.
„Tradice a modernost“ je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin. Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
můžete mít 8.10. - 9.10.
„Tradice a modernost“ je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin. Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
můžete mít 8.10. - 9.10.
„Tradice a modernost“ je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin. Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Paštika z vepřových jater s Armagnakem od Jean Brunet – je to příjemné ozvláštnění klasické chutě.
můžete mít 8.10. - 9.10.
Na úpatí Pyrenejí - 7 600 m2 průmyslových budov o rozloze 4 hektar , francouzská společnost Jean Brunet se od roku 1980 specializuje na výrobu konzervovaných výrobků ve skleněných nádobách a bednách. Má plně automatizované výrobní a balicí linky. S výrobním procesem, který podléhá nejpřísnějším zdravotním a bezpečnostním předpisům, vyrábí různé paštiky bez jakékoli barvy, emulgátoru a konzervačních látek.