Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sifonové bombičky jednorázové 7,5 g, 10 ks
můžete mít 26.9.
Pivní bombičky jednorázové 15,25 g, 10 ks
můžete mít 26.9.
Vyzkoušejte Kayser Šlehačková láhev INOXcreamer objem 0,5l od výrobce Kayser a udělejte si život v kuchyni zábavnější a snadnější.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Vyzkoušejte Kayser 4525 Šlehačková láhev SYMPHONIE 0,5l od výrobce Kayser a udělejte si život v kuchyni zábavnější a snadnější.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Sifonové bombičky jednorázové 7,5 g, 25 ks
můžete mít 26.9.
Vyzkoušejte Bombičky šlehačkové KAYSER 6 ks – jednorázové od výrobce Kayser a udělejte si život v kuchyni zábavnější a snadnější.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Kayser šlehačková láhev WHIPcreamer 0,25l
můžete mít 26.9. - 27.9.
V roce 1952 založil Herbert Kayser ve Vídni firmu „Herbert Kayser & Co, novodobé hospodářské aparáty“. Tento – dnes již zastaralý název – již v té době v sobě nesl jádro filozofie podnikání: Inovace a kvalita v okrajových segmentech. Tedy kategorie, které jsou i pro dnešní podnik Kayser Berndorf AG pořád závazné. Již koncem 50. let byla započata výroba bombiček se stlačeným plynem (na výrobu sody a šlehačky) a výrobníků sody a šlehačky.
Po smrti zakladatele firmy a méně úspěšných letech začala v září 1986 novodobá éra podniku Kayser Berndorf AG pod vedením Johannese Conrada-Billrotha.
V rámci strategie firmy byla založena v roce 2004 dceřinná společnost v České republice, KAYSER s.r.o. (KMT), se sídlem v Moravské Třebové. Neustále rostoucí nároky zákazníků na kvalitu, termíny dodání a odpovídající využívání přírodních zdrojů přivedlo společnsot k dalšímu rozhodnutí a v roce 2008 na stejném místě zřídili novou provozovnu s nejvyššími technickými a ekologickými standardy. Společnost byla certifikována systémem managementu kvality podle norem ISO9001, HACCP a ISO14001.
Dnes vyváží společnost KAYSER s.r.o. přes 95 % výrobků do více než 70 zemí světa a i nadále sází na ověřenou strategii inovace a kvality v okrajových segmentech.