Kayser Láhev na šlehačku a teplé espumy INOXCREAMER 0,5 l
1 789 Kč
+ doprava zdarma

Posledních pár kusů za tuto cenu!

Láhev pro přípravu čerstvé šlehačky, studených ochucených dezertů s jogurtem či smetanou. Lze použít také k výrobě teplých omáček, espum a pyré. Vyjma držáku bombičky lze mýt všechny části v myčce.


Kayser Šlehačkové bombičky jednorázové 25 ks
259 Kč

Originální jednorázové bombičky Kayser zajistí až pětinásobný nášleh smetany. Lze je použít i pro výrobu dezertů, omáček a polévek. Bombičky jsou opatřeny bezzávitovým hrdlem a vyrobeny ze 100% recyklovatelné, vysoce kvalitní oceli.


Kayser Sifonové bombičky jednorázové, 20 ks
149 Kč

Použitím originálních jednorázových bombiček Kayser získáte v sifonové láhvi až 1 l maximálně naperlené sodové vody. Bombičky jsou opatřeny bezzávitovým hrdlem a vyrobeny ze 100% recyklovatelné, vysoce kvalitní oceli.


Kayser Šlehačkové bombičky jednorázové 50 ks
489 Kč

Použitím originálních jednorázových bombiček Kayser ve šlehačích lze docílit až pětinásobného nášlehu smetany. Možno použít i pro výrobu dezertů, omáček a polévek. Bombičky jsou opatřeny bezzávitovým hrdlem a vyrobeny ze 100% recyklovatelné, vysoce kvalitní oceli.


V roce 1952 založil Herbert Kayser ve Vídni firmu „Herbert Kayser & Co, novodobé hospodářské aparáty“. Tento – dnes již zastaralý název – již v té době v sobě nesl jádro filozofie podnikání: Inovace a kvalita v okrajových segmentech. Tedy kategorie, které jsou i pro dnešní podnik Kayser Berndorf AG pořád závazné. Již koncem 50. let byla započata výroba bombiček se stlačeným plynem (na výrobu sody a šlehačky) a výrobníků sody a šlehačky.

Po smrti zakladatele firmy a méně úspěšných letech začala v září 1986 novodobá éra podniku Kayser Berndorf AG pod vedením Johannese Conrada-Billrotha.

V rámci strategie firmy byla založena v roce 2004 dceřinná společnost v České republice, KAYSER s.r.o. (KMT), se sídlem v Moravské Třebové. Neustále rostoucí nároky zákazníků na kvalitu, termíny dodání a odpovídající využívání přírodních zdrojů přivedlo společnsot k dalšímu rozhodnutí a v roce 2008 na stejném místě zřídili novou provozovnu s nejvyššími technickými a ekologickými standardy. Společnost byla certifikována systémem managementu kvality podle norem ISO9001, HACCP a ISO14001.

Dnes vyváží společnost KAYSER s.r.o. přes 95 % výrobků do více než 70 zemí světa a i nadále sází na ověřenou strategii inovace a kvality v okrajových segmentech.

V roce 1952 založil Herbert Kayser ve Vídni firmu „Herbert Kayser & Co, novodobé hospodářské aparáty“. Tento – dnes již zastaralý název – již v té době v sobě nesl jádro filozofie podnikání: Inovace a kvalita v okrajových segmentech. Tedy kategorie, které jsou i pro dnešní podnik Kayser Berndorf AG pořád závazné. Již koncem 50. let byla započata výroba bombiček se stlačeným plynem (na výrobu sody a šlehačky) a výrobníků sody a šlehačky.

Po smrti zakladatele firmy a méně úspěšných letech začala v září 1986 novodobá éra podniku Kayser Berndorf AG pod vedením Johannese Conrada-Billrotha.

V rámci strategie firmy byla založena v roce 2004 dceřinná společnost v České republice, KAYSER s.r.o. (KMT), se sídlem v Moravské Třebové. Neustále rostoucí nároky zákazníků na kvalitu, termíny dodání a odpovídající využívání přírodních zdrojů přivedlo společnsot k dalšímu rozhodnutí a v roce 2008 na stejném místě zřídili novou provozovnu s nejvyššími technickými a ekologickými standardy. Společnost byla certifikována systémem managementu kvality podle norem ISO9001, HACCP a ISO14001.

Dnes vyváží společnost KAYSER s.r.o. přes 95 % výrobků do více než 70 zemí světa a i nadále sází na ověřenou strategii inovace a kvality v okrajových segmentech.