Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Technické údaje: Průměr 58 mm Plochá základna pro tamper Vyrobeno z jednoho kusu kovu Výška: 100 mm
Momentálně nedostupné
Průměr spodní části 53 mm. Ocelové pěchovadlo, vyleštěné do vysokého lesku.
můžete mít 1.10.
Profesionální nerezové baristické pero Motta pro tvorbu latte art.
můžete mít 1.10.
Průměr spodní části 58,5 mm.
můžete mít 30.9.
Průměr spodní části 58 mm.
můžete mít 1.10.
Vyrobeno v Itálii.
Momentálně nedostupné
Vyrobeno v Itálii.
Momentálně nedostupné
Díky svému jedinečnému tvaru, ergonomii a kvalitnímu zpracování je oblíbenou konvicí na pěnění mléka, kterou doporučují nejlepší baristé na světě.
Momentálně nedostupné
Technické údaje: plochá základna pro tamper Ergonomická dřevěná rukojeť Výška: 100 mm Hmotnost: 350 g
Momentálně nedostupné
Technické údaje: plochá základna pro tamper Ergonomická dřevěná rukojeť Výška: 100 mm Hmotnost: 350 g
Momentálně nedostupné
Vyrobeno v Itálii.
Momentálně nedostupné
Technické údaje: plochá základna Ergonomická dřevěná rukojeť Výška: 100 mm Hmotnost: 350 g
Momentálně nedostupné
Technické údaje: Plochá základna tamperu Ergonomická dřevěná rukojeť Výška: 100 mm Hmotnost: 350 g Průměr 53 mm
Momentálně nedostupné
Jak dávkovač funguje? Po nasypání správného množství mleté kávy do portafiltru umístěte dávkovač na jeho povrch.
Momentálně nedostupné
Díky svému jedinečnému tvaru, ergonomii a kvalitnímu zpracování je oblíbenou konvicí na pěnění mléka, kterou doporučují nejlepší světoví baristé.
Momentálně nedostupné
Technické údaje: plochá základna Ergonomická dřevěná rukojeť Výška: 100 mm Hmotnost: 350 g
Momentálně nedostupné
Technické údaje: plochá základna Ergonomická dřevěná rukojeť Výška: 100 mm Hmotnost: 350 g
Momentálně nedostupné
Díky svému jedinečnému tvaru, ergonomii a vysoce kvalitnímu zpracování je to dokonalá konvice na pěnění mléka, kterou doporučují nejlepší baristé na světě.
Momentálně nedostupné
Díky svému jedinečnému tvaru, ergonomii a kvalitnímu zpracování je oblíbenou konvicí na pěnění mléka, kterou doporučují nejlepší baristé na světě.
Momentálně nedostupné
Díky svému jedinečnému tvaru, ergonomii a kvalitnímu zpracování je oblíbenou konvicí na pěnění mléka, kterou doporučují nejlepší světoví baristé.
Momentálně nedostupné
Technické údaje: Průměr: 57 mm Plochá základna tamperu Vyrobeno z jednoho kusu kovu Výška: 75 mm
Momentálně nedostupné
Díky svému jedinečnému tvaru, ergonomii a kvalitnímu zpracování je oblíbenou konvicí na pěnění mléka, kterou doporučují nejlepší baristé na světě.
Momentálně nedostupné
Podstavec se montuje tak, že se umístí na okraj pracovní desky.
Momentálně nedostupné
Ergonomický tvar a senzační profil výlevky z něj dělají skvělý nástroj pro latte art.
Momentálně nedostupné