Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Miodula, vytvořená s vášní, založená na starém polském receptu, potěší bohatstvím chutí a vůní. Krásná jantarová barva nápoje v sobě skrývá kompozici přírodního medovicového medu s jemnými tóny vanilky.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Regionální beskydská vodka s medem, jejíž recept se předává z generace na generaci místních horalů. Vyznačuje se barvou a vůní medu s jemným nádechem vanilky. Sediment na dně láhve označuje přirozený původ složek, ze kterých je vyrobena.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Miodula, vytvořená s vášní, založená na starém polském receptu, potěší bohatstvím chutí a vůní. Krásná jantarová barva nápoje v sobě skrývá kompozici přírodního medovicového medu s jemnými tóny vanilky.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Regionální beskydská vodka s medem, jejíž recept se předává z generace na generaci místních horalů. Vyznačuje se barvou a vůní medu s jemným nádechem vanilky. Sediment na dně láhve označuje přirozený původ složek, ze kterých je vyrobena.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Miodula Polska Vodka je vyrobena z nejlepšího, čtyřikrát destilovaného obilného lihu pocházejícího výhradně z Polska. Tato unikátní verze polské vodky zrála v dubových sudech po medové vodce Miodula Prezydencka.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Jedinečná medová vodka vytvořená s velkou vášní podle staropolského receptu. Vyrábí se z nejkvalitnější vodky, medu z polských hor a speciálně složené směsi ingrediencí, které tvoří skutečné tajemství sofistikované chuti.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Zraje v dubových sudech vyrobených z pečlivě vybraných polských dubů. Každý sud prochází speciální vnitřní povrchovou úpravou – opalováním. Díky tomu se z dubového dřeva uvolňuje enormní množství aromatických látek a dodává tomuto likéru jedinečnou chuť.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Przepalanka je podle nejkratší definice vodka s karamelem. Polowaca Przepalanka Góralska je vodka s příchutí karamelizovaného cukru a karamel. Vyrábí se z vysoce kvalitního polského obilného lihu, jehož hlavní složkou je tradičně žito a s přídavkem aromatických složek.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Polowaca Pieprzówka Góralska je ochucená vodka na bázi extraktu z pepře. Přírodní macerát je připraven zalitím černého pepře alkoholem. Vodka se vyrábí z toho nejkvalitnějšího, pětkrát destilovaného, obilného lihu. Má bohatou vůni a ostrou chuť doznívající jemnou sladkostí.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Orzechówka Góralska Polowaca je výjimečně aromatický likér vyrobený z lískových oříšků. K jeho výrobě se používá nejkvalitnější, pětkrát destilovaný obilný líh.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Rakija Travarica se vyrábí podle tradiční receptury, jako výsledek spojení pečlivě vybraných bylin s tím nejlepším vinným destilátem. Velmi bohatá a výrazná chuť pochází z aromatických dalmatských bylin – meduňka, šalvěj, anýz a levandule.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Pálenka získaná z kvašení a následné destilace zraje ve 225litrových dubových sudech.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Slivovici je třeba vychutnávat – pijte pomalu, po malých doušcích, nejlépe z degustačních skleniček.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Kosher Śliwowica Lelowska byla uznána židovskou komunitou jako splňující přísné normy předepsané židovským náboženským zákonem. Povinné návštěvy rabína a získaný košer certifikát jsou zárukou použití nejkvalitnějších přírodních surovin při její výrobě a potvrzením tradiční technologie.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Pálenka získaná z kvašení a následné destilace zraje ve 225litrových dubových sudech.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica z Szydłowa se vyrábí kvašením švestek ze Szydłówa a následnou destilací kvasu. Díky zrání v dubových sudech získává zlatavou barvu, jemnější chuť obohacenou o vanilkové a dřevité tóny.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Pálenka získaná z kvašení a následné destilace zraje ve 225litrových dubových sudech.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Historie slivovice Kosher Certificate Śliwowica Lelowska sahá do dávných časů, kdy byl Lelów důležitým městem Malopolska. Tehdy, jak praví pověst, musel být každý obchod na slavných lelówských trzích potvrzen přípitkem Śliwowice.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Polská slivovice vyrobená z nejkvalitnějšího švestkového destilátu a křišťálově čisté vody. Za svoji chuť a vůni vděčí mimo jiné zrání v sudech z polského dubu. Slivovici servírujeme vychlazenou.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Slivovici je třeba vychutnávat – pijte pomalu, po malých doušcích, nejlépe z degustačních skleniček.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Historie slivovice Kosher Certificate Śliwowica Lelowska sahá do dávných časů, kdy byl Lelów důležitým městem Malopolska. Tehdy, jak praví pověst, musel být každý obchod na slavných lelówských trzích potvrzen přípitkem Śliwowice.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Pálenka získaná z kvašení a následné destilace zraje ve 225litrových dubových sudech.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica z Szydłowa se vyrábí kvašením švestek ze Szydłówa a následnou destilací kvasu. Díky zrání v dubových sudech získává zlatavou barvu, jemnější chuť obohacenou o vanilkové a dřevité tóny.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Śliwowica Podbeskidzka je vyrobena pouze z přírodních surovin. Vyrábí se pečlivou, časově náročnou tradiční technologií. Pálenka získaná z kvašení a následné destilace zraje ve 225litrových dubových sudech.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Firma Mundivie sídlí nedaleko Bielsko-Białej, v regionu známém vynikající pramenitou vodou, kde se od 18. století rozvíjelo lihovarnictví. Název je kombinací latinského slova mundus – „svět“ a francouzského vie „život“. Značky v portfoliu Mundivie jsou primárně produkty vyrobené v Jasienicy – miodule, nalewki, ovocné destiláty, absinty, vodky a regionální nápoje typické pro jižní Polsko (bimber, pieprzówka, przepalanka). Společnost také nabízí polskou single malt a single grain whisky.