Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Oves je jedna z nejznámějších a také jedna z nejvíce nutričně hodnotných obilovin. Mezi její skvělé vlastnosti patří vysoký obsah rozpustné a nerozpustné vlákniny, vyšší obsah bílkovin, ovesné sacharidy se pomalu vstřebávají a zasytí tak na dlouhou dobu.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu. Je prospěšná také díky značnému množství vitamínů a minerálních látek (mangan, zinek, železo, vitamin B).
můžete mít 26.9. - 27.9.
Sterilované zelí 80 % s mrkví ve slaném nálevu. Kysané zelí je tradicí české kuchyně. Příjemně křupavé a kyselé je skvělým nenahraditelným doplňkem k haluškám, knedlíkům, masu a houbovým pokrmům. Zkuste jím doplnit své pohankové a špaldové pokrmy, získáte skvělý zimní vydatný pokrm.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.Skladování:Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Zeleninový bujón je skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů. Nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu chuť i vůni. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.Skladování:Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný…
můžete mít 26.9. - 27.9.
Čirok je ceněn pro své výtečné výživové vlastnosti jako je vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký glykemický index, obsah minerálních látek a vitamínů skupiny B. Dalším velkým pozitivem je obsah antioxidačních látek (fenol, tanin), které jsou dobré pro prevenci rakoviny a kardiovaskulárních onemoc…
můžete mít 26.9. - 27.9.
Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Cizrna sterilovaná připravená k okamžitému použití. Vyniká výbornou, lehce oříškovou chutí. Připravíte z ní saláty, pomazánky (včetně známého hummusu), polévky, orientální pokrmy nebo si ji dejte jako výjimečnou přílohu. Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Jemný moučkový cukr připravený z cukrové třtiny. Obsahuje zbytky melasy, proto je tmavší a uchovává si více živin. Není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě. Poslouží vám skvěle všude tam, kde klasický moučkový cukr.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Třtinový cukr přírodní obsahuje zbytky melasy, proto je tmavší a uchovává si více živin. Není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě. Poslouží vám skvěle všude tam, kde klasický cukr. Složení: Balení: 500 g Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Pšenice dvouzrnka je předchůdkyní dnešní pšenice, která ji na našem území nahradila někdy v 6. století a to především kvůli vyšším výnosům. Dodnes si dvouzrnka zachovala svou přirozenost a není šlechtěná.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Stejně jako ostatní luštěniny je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto. Po rozmixovaní z ní vznikne skvělý základ na jemné a lahodné pomazánky.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Třtinový cukr přírodní obsahuje zbytky melasy, proto je tmavší a uchovává si více živin. Není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě. Poslouží vám skvěle všude tam, kde klasický cukr.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Dvouzrnka chutnala již našim předkům, zůstala stejná, svá a původní (nešlechtěná pšenice) a zachovala si spousty živin. Objevili jsme pro vás zapomenutou obilovinu v její prosté a přirozené podobě. Obohaťte jí své saláty, polévky a rizota.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Stejně jako ostatní luštěniny je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Stejně jako ostatní luštěniny je i červená fazole zdrojem rostlinných bílkovin. Má také dostatek vlákniny. Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem).
můžete mít 26.9. - 27.9.
Pramáti všech pšenic… Jednozrnka je nejstarším domestifikovaným druhem pšenice, pěstovali ji již lidé v mladší době kamenné. Nikdy nebyla šlechtěna a zachovala si tak pro člověka příznivé složení.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Kukuřičná krupice BIO je skvělá surovina, kterou můžete využít v kuchyni na mnoho různých způsobů. Zde je několik nápadů na její použití:Polenta: Tradiční italský pokrm, který se připravuje vařením kukuřičné krupice ve vodě nebo vývaru, dokud nevznikne hustá kaše.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Kuskus – to jsou drobné kuličky těstovin. Je celozrnný, takže má vyšší obsah vlákniny. Kuskus je skvělý v tom, že je bleskově připravený, stačí ho zalít vroucí vodou, zakrýt pokličkou, po 5 minutách načechrat vidličkou a je hotovo.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Čiroková mouka – nový level vašeho bezlepkového pečení. Čirokovou mouku si sami meleme v našem bezlepkovém bio mlýně. Tato odolná a silná plodina vám spestří jídelníček. Věděli jste, že bílkoviny čiroku se svým složením přibližují kvalitě živočišné bílkoviny?
můžete mít 26.9. - 27.9.
Pohankovou mouku pro vás meleme v našem bezlepkovém bio mlýně. Pohankovou mouku umíme mlít voňavou, čerstvou a bezpečnou pro celiaky i alergiky. Pohance věnujeme maximální péči při sušení, čištění, loupání i samotném mletí, proto voní a chutná nejlépe ze všech.
můžete mít 26.9. - 27.9.