Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato čočka má po oloupání hnědé slupky červené zbarvení. Chybějící slupka přispívá ke zlepšení stravitelnosti a ke snížení nadýmání. Nemá však již schopnost klíčit.
můžete mít 16.5.
Tapioka je škrob získaný z manioku (Manihot esculenta).
můžete mít 16.5.
Vytvořte si vlastní domácí popcorn, jak se vám líbí! Sladké, slané nebo dokonce s trochou koření.
můžete mít 16.5.
Kukuřice změkčuje a zklidňuje střevní sliznici. Doporučuje se konzumovat při střevní dyspepsii, dráždivém tračníku, chronické kolitidě a chronických onemocněních ledvin.
můžete mít 16.5.
Chilli podporuje tvorbu slin, žaludečních šťáv, zlepšuje trávení. Podporuje krevní oběh, chrání před infekcí, snižuje obsah cholesterolu v krvi a působí proti obezitě.
můžete mít 16.5.
Je výborná na výrobu těstovin.
můžete mít 16.5.
Badyán je koření, které vůní velmi připomíná anýz. Jsou to sušená souplodí s lesklými semeny pocházející ze stromu příbuzného magnóliím s názvem badyáník pravý.
můžete mít 16.5.
Čočka je přirozeným zdrojem velkého množství minerálů (železo, selen, fosfor, zinek) a vitamínu B6. Obsahuje vysoký podíl vlákniny.
můžete mít 16.5.
Celé sušené papričky.
můžete mít 16.5.
Urid dal je velmi oblíbená v Indii a Asii.
můžete mít 16.5.
Koření vynikající kvality, které je dovezené z Indie a čištěné a balené v Anglii.
můžete mít 16.5.
Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku. Použijte 1/2 čajové lžičky namísto 2 stroužků čerstvého česneku.
můžete mít 16.5.
Nejpálivější paprička v mleté formě.
můžete mít 16.5.
Cizrna hnědá známá jako vynikající zdroj bílkovin, jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a železa a může pomoci předcházet anémii a zvýšit vaši energetickou hladinu.
můžete mít 16.5.
Moth fazole jsou směs světle hnědé, tmavě hnědé a zelené barvy.
můžete mít 16.5.
Máslové fazole jsou velké, žluto-bílé fazole. Cenově dostupný zdroj všech potřebných živin, které naše tělo potřebuje.
můžete mít 16.5.
Fazole jsou malé, vejčitého tvaru a zelené barvy.
můžete mít 16.5.
Fazole Rosecoco jsou známé pro svou sladkou kaštanovou chuť a jemnou, nadýchanou texturu.
můžete mít 16.5.
Jaggery goor
můžete mít 16.5.
Okra je oblíbenou zeleninou v indických pokrmech, ale také v pokrmech z woku. Okra je jednou z nejstarších zeleninových rostlin a mimořádně oblíbená v indické kuchyni.
můžete mít 16.5.
Paprika
můžete mít 16.5.
Používá se k aromatizaci potravin, jako součást některých kosmetických a lékařských přípravků.
můžete mít 16.5.
Rýžová mouka je univerzální produkt, který může být použit při přípravě sladkých i slaných pokrmů.
můžete mít 16.5.
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 16.5.