Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Mléčná čokoláda se 45 % obsahem kakaa je vhodná k výrobě pralinek.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Obrázek se svolením Serge Bertasius Photography / FreeDigitalPhotos.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Lesklá poleva pro použití za tepla i za studena.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor E322 slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma Obsah kakaové sušiny min
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Obsah kakaové sušiny min
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Obsah kakaové sušiny min
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Obsah kakaové sušiny min
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: cukr, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový a shea), sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt (1,6%), emulgátor (E322 sójový lecitin), regulátor chutí (kyselina citronová), aroma, jedlá sůl
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Použití: požadované množství rozpustit při max
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: cukr, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový a shea), sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušené mléko odstředěné (3,5%), emulgátory (E322 sojový lecitin a polyglycerol-polyricinoleát), aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: ener.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Cukrářská poleva tmavá 20% Carla.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Prémiové holandské kakao
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, laktóza, emulgátory (sójový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar Obsah kakaové sušiny min
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (sojový lecitin, polyglycero-policilin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené mléko plnotučné, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, karamelový prášek 1,5% (karamelizovaný sirup, maltodextrin), laktóza, emulgátor E322 (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt Obsah kakaové sušiny min
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená smetana (3,75%), emulgátor E322 (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt Obsah kakaové sušiny min
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322 (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt Obsah kakaové sušiny min
.můžete mít 24.9. - 25.9.
Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Obrázek se svolením KEKO64 / FreeDigitalPhotos.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Nátěrový gel pro dekoraci cukrářských výrobků – dodává lesk a brání vysychání, na povrchu výrobku zasychá, ale neztuhne, snadno se roztírá
.můžete mít 24.9. - 25.9.