Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 4914858

Zlaté zrnko Cézar (Směs 75% arabica a 25% robusta) – “KLASICKÝ” - zrnková káva 500g

Zlaté zrnko Cézar (Směs 75% arabica a 25% robusta) – “KLASICKÝ” - zrnková káva 500g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Káva Zlaté Zrnko – Cézar je majestátní a kompaktní směs, 75% arabica a 25% robusta. Jeho velkolepost je korunována trochou příjemné acidity. Chuť této výjimečné kávy připomíná hořkou čokoládu vylepšenou esencemi kandovaného ovoce. Kromě lahodného espressa a moky vytvoří i nesmírně hladké cappuccino. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
299 Kč
Zboží od: Zlaté Zrnko
299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Popis

Původ: Káva Cézar je směs 6 až 7 káv s původem, 75% arabica a 25% robusta. Původ hlavní složky: Brazílie. Každá směs Zlaté Zrnko je výsledným souzněním chutí káv z nichž je složena a je namíchána podle chutí lidí. Směsi Zlaté Zrnko míchají italští odborníci v laboratořích přímo v přístavu. Míchají se z různých zdrojů tak, aby každý měsíc, každý rok měli stejnou výslednou chuť.

Pražení: stupeň 4 (1 – velmi světlé, 2 – světlé, 3 světlé / střední, 4 – střední, 5 – střední, 6 – střední / tmavé, 7 – tmavé, 8 – velmi tmavé), křivka pražení na espresso.

Použití: espresso, moka

Mletí: střední / středně tvrdé zrno

Naše zkušenost: Káva Zlaté Zrnko – Cézar má expresivní chutě kandovaného ovoce, oříšků, s dochutí hořké čokolády. Velmi vhodná směs pro kavárny které chtějí nabídnout nádhernou krému díky 25% podílu robusty, plné tělo a zároveň velmi chutnou a výraznou kávu.

Dobrá rada: Každou kávu si nejlépe vychutnáte při správném umletí. Káva Cézar vyžaduje středně hrubé mletí, na stupnici od 1 do 10 (1 nejjemnější, 10 nejhrubší) zhruba stupeň 3–4, závisí to na typu mlýnku a jeho opotřebení. V espresso automatech doporučujeme nastavit mlýnek na nejjemnější mletí a pouze v případě, že káva teče pomalu použít hrubší stupeň mletí. Každou zrnkovou kávu si nejlépe vychutnáte li kávová zrna čerstvě pražené – nejlepší 2 týdny až dva měsíce po pražení (záleží od skladování surové a pražené kávy, při skladování surové kávy ve vakuu z farmy až do pražírny a správném zabalení po napražení si může i napražená káva zachovat čerstvost několik měsíců).

Chuťový profil:

Ovocnost: ● ○○

Sladkost: ●●●

Hořkost: ● ○○

Aroma: ●● ○

Intenzita: ●● ○

Dochuť: ●● ○

Kofein: ●● ○