Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 4914850

Zlaté zrnko Poznej 5 káv na velmi hořké espresso (Hamlet, Otello, Smrťák, Kuba, Oliver) - zrnková káva 1000g

Zlaté zrnko Poznej 5 káv na velmi hořké espresso (Hamlet, Otello, Smrťák, Kuba, Oliver) - zrnková káva 1000g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Poznejte nejvhodnější kávy na espresso s velmi hořkým chuťovým profilem. Vybrali jsme pro vás 5 káv, které jsou podle nás nejvhodnější na přípravu v domácích i profesionálních espresso strojích a připravený espresso nápoj má výraznou hořkou chuť. Celý popis
Produkt se již neprodává
749 Kč
Zboží od: Zlaté Zrnko
749 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Popis

Balení: 5 × 200g

Hamlet – směs 50% arabica 50% robusta – neobvykle příjemná hořká chuť robusty je doprovázena výraznou čokoládovou chutí arabiky.

Otello – směs 65% arabica 35% robusta – jednoduchá hořká chuť arabiky doplněná příjemnou nevýraznou chutí robusty.

Smrťák – směs robusta – směs kvalitní a silné robusty přislazená špetkou jemné arabiky, která dělá tuto velmi silnou kávu jemnější.

Kuba – 100% arabica s jediným původem – typická kubánská káva, chuť hořké čokolády doprovázená tabákovou dochutí.

Oliver – směs 90% arabica 10% robusta – souzvuk chutí oříšků a hořkých čokolád ve výrazné kávě vhodné zejména pro přípravu kapučína.

Každá směs Zlaté Zrnko je výsledným souzněním chutí káv z nichž je složena a je namíchána podle chutí lidí. Směsi Zlaté Zrnko míchají italští odborníci v laboratořích přímo v přístavu. Míchají se z různých zdrojů tak, aby každý měsíc, každý rok měli stejnou výslednou chuť.

Kávy s původem Zlaté Zrnko jsou vybírány odborníky na kvalitu a degustátory, proto získáváme ty nejzajímavější kávy z výjimečných kávových zemí a oblastí. Farmáři za tak výjimečnou kvalitu dostávají zaplaceno více než je běžné prostřednictvím Fairtrade.

Dobrá rada: Podmínkou chutného nápoje je, aby espresso káva byla dobře extrahovaná – správné nastavení mletí, díky kterému bude mít espresso tmavě-zlatavou pěnu. Pokud je pěna velmi světlá, nastavte jemnější mletí, nebo větší intenzitu – množství umleté ​​kávy, pokud je pěna velmi tmavá a káva teče pomalu, nastavte mírně hrubší mletí.