Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 516965

Veet Minima Depilační krém pro citlivou pokožku 400 ml

Veet Minima Depilační krém pro citlivou pokožku 400 ml

Akce
S tímto depilačním krémem bude snadné udržet si pokožku krásně hladkou a bez chloupků. Krém VEET Minima Depilační krém pro citlivou pokožku 400 ml je vhodný pro citlivou pokožku díky obsahu Aloe vera a vitaminu E. Již za pouhých 3–5 minut bude vaše pokožka dokonale hebká. Celý popis
Ušetříte 170 Kč 389 Kč
219 Kč
0,55 Kč/ml
Prodává MALL
Ušetříte 170 Kč 389 Kč
219 Kč
0,55 Kč/ml
Platí do 4.9.2022 nebo do vyprodání
Jiní prodejci
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
27.9.2012
Ověřený nákup
Super, skvělý, báječný............... a nesmrdí tak jako jiný a opravdu jako krém, nevadí na rukou. j.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.3.2021
Heureka recenze
velké balení, spokojenost
Luboš Š.
18.5.2020
Ověřený nákup
Ok
Petra V.
10.4.2020
Ověřený nákup
Jsem spokojená. Žádný nepříjemný zápach, podrážděná pokožka ani zarostlé chloupky. Jen je nutné čekat trochu déle, než je uvedeno.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.7.2014
Ověřený nákup
Mohu doporučit, funguje a "nesmrdí" tolik jako depilační krém konkurenční značky..
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.2.2020
Heureka recenze
výborná cena
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2019
Heureka recenze
Zápach produktu.
Denisa L.
6.12.2019
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.12.2017
Ověřený nákup
Sice nefunguje vždy stoprocentně, ale je to nejlepší depilační krém, který znám.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.9.2016
Ověřený nákup
výborné
Marie H.
19.2.2016
Ověřený nákup
Používám a kupuji pravidelně. Nemá chybu a zvlášť s touto cenou.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.2.2015
Ověřený nákup
používám dlouhobobě,doporučuji
Kateřina K.
30.12.2014
Ověřený nákup
Několikrát prověřený výrobek, jsme s ním doma spokojeni. Jen když už obsah dochází, není snadné dostat ten zbytek ven.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.6.2014
Ověřený nákup
Je dobrý, nevysušuje kůži a nesmrdí jako jiné depilační krémy.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.10.2013
Ověřený nákup
Spokojenost s výrobkem i rychlostí dodání. Slouží výborně. Splňuje všechna očekávání. Cena velmi příznivá. Doporučuji.