Stiga Koloběžka Route 200-S černá

Stiga Koloběžka Route 200-S černá

Tato sportovní koloběžka s moderním designem nadchne všechny, kteří jsou rádi v pohybu. Koloběžka s moderním designem je doplněna o Stigou vyvinutým stabilizačním systémem pro bezpečnou, stabilní a pohodlnou jízdu. Celý popis

default
default
2 999 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 999 Kč
-33%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1227011001

Recenze (0)

Slavomir S.
3.5.2021
Ověřený nákup
Spante zvoleny material.
lenka m.
21.4.2021
Ověřený nákup
lehka, hezka, pevna, dobre frci
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.4.2021
Heureka recenze
univerzální - od 5 let (vyšší kluk) do dospělosti design velká kola co projedou i cestu v parku robustní - asi nevhodná pro malou křehkou holčinu
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.4.2021
Heureka recenze
Od Pěti let do dospělostí :) masivní velká kola projedou i cestu v parku Design
Slavomir K.
7.1.2021
Ověřený nákup
Super kolobežka za prijateľnú cenu, syn má takú istú už 2 roky a bez problémov, tak som si kúpil aj ja a všetko je zatiaľ OK
pevná
aj pre dospelých
ľahká
skadateľná
výška riadidiel nastaviteľná v pohode aj pre 180cm postavu
pekná, kvalitné prevedenie
rýchla
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2020
Ověřený nákup
lahka a rychla. pre dospeleho ale treba vytiahnut riadidla uplne hore a potom niesu tak pevne ako normalne - va sa kyvaju.
Martin S.
21.7.2020
Ověřený nákup
Všetko ok, ale riadidlá sa mi ešte doteraz nepodarilo dotiahnuť, pravdepodobne bude treba dodatočné riešenie. Nechal som sa uniesť značkou...
Renata F.
23.6.2020
Ověřený nákup
zatial spokojna
Ján Z.
11.6.2020
Ověřený nákup
Spokojnosť, akurát gulička ktorá istí výšku riadenia ostala po prvej zmene vnútri. Ale upínadlo drží dobre, takže až tak to nevadí
Monika D.
18.5.2020
Ověřený nákup
Doporucuji ji vsem, 6 leta dcera je nadsena, tudiz jsem spokojena i ja.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.4.2020
Heureka recenze
hezká barva snížená výška stoje
nebezpečná vůle na řidítkách, nelze vyřešit ani dotažením klíčové spoje rychloupínáky z plastu hrkátko nemyslitelné k reálnému použití
Lucia K.
11.5.2020
Ověřený nákup
Som spokojná, ďakujem
Hana K.
17.2.2020
Ověřený nákup
Umí, co slíbili: je lehká, dá se rychle složit a přitom se na ní dá jet poměrně rychle.
Jana H.
12.1.2020
Ověřený nákup
Rychle a na 1