Allnature Fazole adzuki BIO 500 g
Popis
Fazole adzuki BIO zasytí a dodají tělu bílkoviny, minerály i vlákninu.
Fazole adzuki jsou hojně využívanou surovinu v japonské a asijské kuchyni. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Jsou vhodné jako příloha, do polévek, pomazánek, nákypů, koláčů, kaší nebo salátů. Nebojte se s nimi experimentovat – lze je připravit na sladko i na slano.
Energetická hodnota na 100 g: 1378 kJ/329 kcal
- tuky: 1,2 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g),
- sacharidy: 63 g (z toho cukry 3,1 g),
- bílkoviny: 20 g,
- sůl: 0,01 g.
fazole adzuki
Výživové hodnoty:Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1378 kJ/329 kcal Tuky 1,2 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 63 g – z toho cukry 3,1 g Bílkoviny 20 g Sůl 0,01 g
Jak používat:Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5 – 8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30 – 45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.
Balení:500 g
Upozornění:Alergeny: může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.