Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1409761001

IMAC Fontána pro kočky a psy 2000 ml, šedá

IMAC Fontána pro kočky a psy 2000 ml, šedá

Fontána pro vaše čtyřnohé objevitele zajišťující pravidelný přísun pitné vody. O výslednou kvalitu se stará uhlíkový filtr, u kterého je preferována výměna jednou měsíčně. Protiskluzová vrstva na spodní straně potlačuje nechtěný posun či převrácení. IMAC Fontána pro kočky a psy o objemu 2000 ml tvoří stěžejní část výbavy pro vaše mazlíčky. Celý popis
Ušetříte 234 Kč 933 Kč
699 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 234 Kč 933 Kč
699 Kč
Nízká cena ověřena
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

Již dnes na výdejním místě
Již zítra na vaší adrese

Recenze (0)

Anonymní
3.1.2023
Ověřený nákup
Náš kocour se fontány bojí.
Ivana H.
9.1.2022
Ověřený nákup
Funguje dobře, akorát kočička, místo pití, si s ní hraje tak, že ucpává tlapkou horní výtok a voda stříká všude kolem.
chybí český návod
Evuška B.
10.12.2021
Ověřený nákup
Parádní
Emilie H.
7.12.2021
Ověřený nákup
Spokojenost po všech stránkách
Lenka C.
7.5.2021
Ověřený nákup
Tichý provoz, zpočátku se kočka fontány bála
Tichý provoz
Anna Š.
3.8.2020
Ověřený nákup
Moc hezká i kdyź je plastová vypadá hezky jen trochu nedrží filtr u čerpadla ale beží jak má
Vít K.
30.7.2020
Ověřený nákup
Jednoduchá Instalace
Filtry
Možnost regulace průtoku vody
Minimální hluk
Cena
Při doplňování vody to vždy leju okolo 😃
Martina P.
20.4.2020
Ověřený nákup
Fontánka je poměrně hlučná a proud vody tryskající uprostřed je celkem silný, takže se ho náš kocourek bohužel bojí. Takže nejspíš je tento typ vhodný pro kočičky, které již s fontánkou mají zkušenosti a nebudou se jí bát. A ještě malý nedostatek - poměrně krátká šňůra napájení, takže pokud nechcete mít napojené na prodlužovačku, fontánka musí stát blízko zásuvky, což alespoň u nás doma omezuje vhodné místo a ještě se trefte do oblíbené zóny kocoura :-) Ale jinak je fontánka za tu cenu asi dobrá, za mě však pokus-omyl. Nadále pijeme z kelímku na umyvadle v koupelně :-)
Julie C.
14.1.2020
Ověřený nákup
Funguje tak jak ma, zadny problem. Vodu treba dolevat podle potreby jednou za par dni. Ticha, kocky se neboji z ni pit.
Anonymní
10.2.2024
Ověřený nákup
Kocourek z ní rád pije snadná manipulace, jen škoda že nebyl k dispozici CZ popis
Anonymní
8.12.2023
Heureka recenze
fontána je velice elegantní kočky ji používají snadno se shání filtry
Anonymní
25.1.2023
Ověřený nákup
Fontána má poněkud hlučnější čerpadlo - toto je třetí fontána přesně tohoto typu kterou jsem pořídila v průběhu 3 let, a každá další má hlučnější čerpadlo. Nevím, zda výrobce používá horší materiály nebo zda mám jen smůlu na kusy...
Anonymní
3.7.2020
Heureka recenze
Krátký kabel