Allnature Jáhlové vločky BIO 200 g
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Jáhly v BIO kvalitě se získávají z prosa setého odstraněním svrchní obalové vrstvy. Jáhly jsou přirozeně bezlepkové a výborně se hodí k přípravě sladkých i slaných kaší, při zahušťování omáček a polévek, nebo jako náhrada mouky při pečení chleba či jiného pečiva. Jáhly (loupané proso) vločky.
Celý popis
Popis
Jáhly v BIO kvalitě se získávají z prosa setého odstraněním svrchní obalové vrstvy. Jáhly jsou přirozeně bezlepkové a výborně se hodí k přípravě sladkých i slaných kaší, při zahušťování omáček a polévek, nebo jako náhrada mouky při pečení chleba či jiného pečiva.
Jáhly (loupané proso) vločky
Energetická hodnota na 100 g: 1505 kJ/360 kcal
- tuky: 4,0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g),
- sacharidy: 69 g (z toho cukry 1,5 g),
- bílkoviny: 10 g,
- sůl: 0,01 g.
Nutriční hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 1505 kJ/360 kcal Tuky 4,0 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g Sacharidy 69,0 g – z toho cukry1,5 g Bílkoviny 10 g Sůl 0,01 g
Balení:200 g
Upozornění:Alergeny: může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Složka / Množství
Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU
Složka / Schválená zdravotní tvrzení
Jáhly