Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Masahiro Takohikis délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Masahiro Takohikis délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Kuchyňský nůž santoku od značky Orion je vyroben z nerezové oceli a poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, ryb a zeleniny. Rukojeť nože je vyrobena z plastu, skvěle padne do ruky a krájení s nožem je tak snadné a přesné. Celková délka nože je 31 cm.
můžete mít ZÍTRA
Nůž santoku od značky Pedrini s délkou čepele 18 cm je celý zhotoven z nerez oceli s pogumovanou rukojetí pro bezpečný a ergonomický úchop. Využijete jej při různých úkonech v kuchyni v domácnosti i gastronomickém zařízení.
můžete mít ZÍTRA
Technické údaje: Celková délka: 310mm Délka čepele: 170mm Ocel: AUS-10 Kalení: 61 HRC Rukojeť: ocel Hmotnost: 179 g
můžete mít 20.5. - 22.5.
Technické údaje: Celková délka – 275mm Délka čepele – 145mm Ocel: vícevrstvá damašková ocel s jádrem AUS10 Kalení -HRC 61 Rukojeť -G10 Hmotnost – 200g
můžete mít 20.5. - 22.5.