Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Hmotnost
Direct trade
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Cena0 Kč - 100 Kč
Amaribe je aromatický kakaový prášek z Latinské Ameriky, v němž se pojí typická chuť ovocem vonících kakaových zrn z Amazonie a kořeněně silných zrn z Karibiku. Pěstuje a zpracovává se podle pravidel fair trade a ekologického zemědělství.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Jedna porce lahodného kakao s jemným karamelem. Krémová konzistence a lehkost karamelu poskytuje ten správný, nezapomenutelný pocit v ústech.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Karobový prášek, často označovaný také jako svatojánský chléb, se vyrábí ze sušených a mletých lusků stromu rohovníku obecného (Ceratonia siliqua). Dužina se suší, praží a mele na jemný prášek nebo mouku. Tento prášek má bohatou, ořechovou chuť, která je trochu podobná karamelu.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Kakaovník pravý (Theobroma cacao) je tropická rostlina, která vyžaduje specifické podmínky pro růst, jako je teplé a vlhké klima. Není tedy překvapením, že největší producenti kakaových bobů se nacházejí v Africe, zejména v zemích jako Pobřeží Slonoviny, Ghana, Nigérie a Kamerun.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Jedna porce 100% kvalitního kakao z centrální Ameriky bez žádných přísad. Této chuti nemůže se nabažit. Stačí pouze rozpustit v horkém mléce bez vaření.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Jedna porce jemného kakao s celo-přírodní skořice (více známá jako Java skořice). Kardamom je přidán kvůli své intenzivní chuti, která vynikne při každém doušku. Bronzová medaile na International Chocolate Awards 2015
můžete mít 25.9. - 26.9.
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Co se týče Ameriky, víte, že právě v Mexiku už Mayové pili nápoj z kakaových bobů a rádi na něj sypali mleté chilli?
můžete mít 26.9. - 27.9.
Karobový prášek, často označovaný také jako svatojánský chléb, se vyrábí ze sušených a mletých lusků stromu rohovníku obecného (Ceratonia siliqua). Dužina se suší, praží a mele na jemný prášek nebo mouku. Tento prášek má bohatou, ořechovou chuť, která je trochu podobná karamelu.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Složení: odtučněný kakaový prášek, regulátor kyselosti (uhličitany draselné).
můžete mít 2.10. - 4.10.