Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
Celý popis
269 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
269 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
25.3.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
25.3.2025 -
26.3.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
- Datum vydání: 01. 10. 2015
- Počet stran: 128
- ISBN: 978–80–206–1545–9
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá