Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11224648

Bellersen Quirini Cosima: Uzení pro labužníky

Bellersen Quirini Cosima: Uzení pro labužníky

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. Celý popis
224 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
224 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

19.6.2024 na výdejním místě
19.6.2024 - 20.6.2024 na vaší adrese

Popis

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.

A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.

K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.

  • Datum vydání: 01. 06. 2017
  • Počet stran: 128
  • ISBN: 978–80–271–0533–5
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá