10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6769464

Binder Egon: Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Binder Egon: Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Autor: Binder Egon
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Celý popis
135 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
135 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

19.12.2024 na výdejním místě
19.12.2024 - 20.12.2024 na vaší adrese

Popis

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.

Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí

Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení

Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa – vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.

Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

  • počet stran: 112
  • produkt: Knihy – paperback
  • datum vydání: 1.4.2005
  • šířka: 130mm
  • výška: 8mm
  • hmotnost: 156g
  • ISBN: 978–80–247–1261–1
  • jazyk: česky