Čeněk Zíbrt: Česká kuchyně za dob nedostatku
Čeněk Zíbrt: Česká kuchyně za dob nedostatku
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti.
Celý popis
241 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
241 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
4.4.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
4.4.2025 -
8.4.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
- Datum vydání: 22. 07. 2021
- Počet stran: 228
- ISBN: 978–80–7645–217–6
- Vazba: pevná vazba