Egon Binder: Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby
Egon Binder: Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit.
Celý popis
161 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
161 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
23.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
23.12.2024 -
30.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
- Datum vydání: 01. 04. 2005
- Počet stran: 112
- ISBN: 80–247–1261-X
- Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá