Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11955500

Egon Binder: Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby

Egon Binder: Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby

Autor: Egon Binder
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Celý popis
161 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
161 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

9.5.2024 na výdejním místě
9.5.2024 - 10.5.2024 na vaší adrese

Popis

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
  • Datum vydání: 01. 04. 2005
  • Počet stran: 112
  • ISBN: 80–247–1261-X
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá