10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11617638

Hana Zemanová: Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 80 nových receptů

Hana Zemanová: Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 80 nových receptů

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech. Celý popis
539 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
539 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

20.12.2024 na výdejním místě
20.12.2024 - 27.12.2024 na vaší adrese

Popis

Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování.

Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a snadné. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu.

V knize najdete přes 80 receptů. Mnoho receptů je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval.

Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé.

Celou knihu recenzovala Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci a výživu.

  • Datum vydání: 01. 09. 2019
  • Počet stran: 336
  • ISBN: 978–80–88244–13–4