Jan Punčochář: Jak vaříme u Matěje
Jan Punčochář: Jak vaříme u Matěje
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o tipy samotného šéfkuchaře.
Celý popis
629 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
629 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
18.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
18.12.2024 -
19.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o tipy samotného šéfkuchaře. Díky poutavým fotkám můžete nahlédnout přímo do restaurační kuchyně. Nechybí ani recepty na evergreeny restaurace U Matěje, jako je telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, kapří hranolky, dršťková polévka nebo karamelové vejce. Většinu pokrmů uvaříte z běžně dostupných surovin, recepty jsou dobře pochopitelné a zvládne je každý, koho baví vaření. Zkuste si připravit oblíbená jídla, kterými je restaurace U Matěje vyhlášená, a poznejte, jak se vaří u Matěje!
- Datum vydání: 01. 11. 2023
- Počet stran: 192
- ISBN: 978–80–7244–499–1
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá