Jaroslava Vilemína Marečková: Zrnka všehochuti - Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000
Jaroslava Vilemína Marečková: Zrnka všehochuti - Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti. Vyprávění o zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček.
Celý popis
339 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
339 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
7.3.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
7.3.2025 -
10.3.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti.
Vyprávění o zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček.
Začtěte se do vzpomínání na dobu, kdy pouze velmi málo lidí znalo kuskus, avokádo nebo mascarpone a internet se teprve rodil. V knížce najdete na osmdesát receptů všech chutí.
Kde se ale vzala všehochuť? Naši předkové tak nazvali koření, které vonělo jako pepř, hřebíček, muškátový oříšek a skořice dohromady, něco tehdy zcela nového.
Uhodnete, které koření to je?
Dozvíte se v knize…
- Datum vydání: 01. 03. 2022
- Počet stran: 196
- ISBN: 978–80–7666–065–6
- Vazba: Brožovaná s přebalem matná