10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 30185900

Petra Pospěchová: Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka

Petra Pospěchová: Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Celý popis
629 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
629 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

19.12.2024 na výdejním místě
19.12.2024 - 20.12.2024 na vaší adrese

Popis

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.

Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:

13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin

135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční

40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map

13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.

  • Datum vydání: 13. 04. 2023
  • Počet stran: 320
  • ISBN: 978–80–88244–31–8
  • Vazba: pevná vazba