Petra Pospěchová: Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka
Petra Pospěchová: Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka.
Celý popis
629 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
629 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
19.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
19.12.2024 -
20.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.
Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:
13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin
135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční
40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map
13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.
- Datum vydání: 13. 04. 2023
- Počet stran: 320
- ISBN: 978–80–88244–31–8
- Vazba: pevná vazba