Schmid Jeremy: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
Schmid Jeremy: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti.
Celý popis
262 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
262 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
28.3.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
28.3.2025 -
31.3.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
- počet stran: 160
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 15.10.2018
- šířka: 216mm
- výška: 11mm
- hmotnost: 454g
- ISBN: 978–80–271–0652–3
- jazyk: česky