10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
A. Orlovská: Vaříme podle znamení zvěrokruhu Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
A. Orlovská: Vaříme podle znamení zvěrokruhu

Lidé se liší svými sklony, vkusem či postojem k životu. Odlišný způsob života je mnohdy určen hvězdami, jejich postavením na obloze ve chvíli našeho zrození. Hvězdy ovlivňují i naše chutě a my vám řekneme jak.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Cupcake 50 snadných receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Cupcake 50 snadných receptů

Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Dýně 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Dýně 50 snadných receptů

Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů

Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Hamburgery 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Hamburgery 50 snadných receptů

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Italská kuchařka Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů
Academia Barilla: Italská kuchařka

Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů
Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů

Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingredience.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Kuchařka na léto Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů
Academia Barilla: Kuchařka na léto

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů

Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Academia Barilla: Pizza 50 snadných receptů Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Pizza 50 snadných receptů

V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Adam Dvořák: Taste of Red - Povídková kuchařka Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Adam Dvořák: Taste of Red - Povídková kuchařka

Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje! Přesto z něj jeho vtip a neotřelé recepty (především neotřele napsané) udělaly OBJEV ROKU na Foodblogu roku 2019!

můžete mít 5.6. - 6.6.