10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Anderson Tim: Japonská kuchyně Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou
Anderson Tim: Japonská kuchyně

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí.

můžete mít 19.6. - 24.6.

András Csizmadia: Varíme a pečieme pod holým nebom Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou
András Csizmadia: Varíme a pečieme pod holým nebom

Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou
Andrea Burešová Lišková: Cukrařinka: pečeme s láskou

Když se Andree Liškové narodili synové, začala jim péct dorty a tvořit pro ně postavičky z marcipánu. Z koníčku se postupně stala vášeň a z vášně profese. Nechte se také inspirovat jejími sladkými uměleckými díly!

můžete mít 4.6. - 5.6.

Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka

Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Andrea Hubáčková: Víno na talíři Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Andrea Hubáčková: Víno na talíři

Přijde-li řeč na víno, myslí se většinou nápoj. Jako nápoj je známo již od doby kamenné a za antiky se pilo přímo masově. Jeho obliba přetrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo. Výrazná chuť otevřela vínu cestu i mimo sklenku a to do kuchařského hrnce a na talíř.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2 Andrea Ernyeiová;Pavlína Šulcová: Nebojte se gefilte fiš - židovská kuchařka
Andrea Paskerová: Maminčiny recepty 2

Dlouho si autorčini příznivci říkali či psali o pokračování. No… co kuchaře/ku může potěšit víc, než když slyší „prosím, přidat," říká autorka a zveřejňuje další porci svých osvědčených receptů.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Andrea Paskerová: Maminčiny recepty Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andrea Paskerová: Maminčiny recepty

Tato domácí kuchařka vychází z osobních zkušeností autorky při každodenní přípravě jídla pro svou rodinu.

můžete mít 4.6. - 5.6.

Andrea Peková: Luštěniny + hrášek a fazolky Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andrea Peková: Luštěniny + hrášek a fazolky

Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění i v moderní zdravé výživě.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule? Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?
Andy Brunning: Proč pláčeme při krájení cibule?

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody?

můžete mít 11.6. - 13.6.

Aneta Orosiová: S Anetou a Janicou Čo na srdci, to na jazyku Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Aneta Orosiová: S Anetou a Janicou Čo na srdci, to na jazyku

Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Angelika Iliesová: Vaříme na pánvi - Jak na to Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Angelika Iliesová: Vaříme na pánvi - Jak na to

Stěží se najde jiné kuchyňské náčiní, které by bylo tak všestranné – vždyť pánev se dá použít jak na pozvolné, tak i na rychlé smažení. Nakrájíte ingredience, dáte je na rozpálenou pánev, několik minut mícháte a je hotovo!

můžete mít 5.6. - 6.6.

Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Angelo Menta: Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky.

můžete mít 5.6. - 6.6.