Slovníky a encyklopedie

Vydavatel: Ratio

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Vydavatel
    Ratio
    ×
Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.: Nový moderní hotel Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.: Nový moderní hotel

Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie. Kniha podává komplexní přehled o hotelovém provozu.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.

můžete mít 25.9. - 26.9.