Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 22268019

Stupka Petr, Eliášek Jan: Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy

Stupka Petr, Eliášek Jan: Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Celý popis
93 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
93 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

7.5.2024 na výdejním místě
7.5.2024 - 9.5.2024 na vaší adrese

Popis

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)

  • počet stran: 76
  • produkt: Mapy, atlasy
  • datum vydání: 1.9.2016
  • šířka: 115mm
  • výška: 8mm
  • hmotnost: 152g
  • ISBN: 978–80–7339–120–1
  • jazyk: německy