Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 22267645

Stupka Petr, Eliášek Jan: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

Stupka Petr, Eliášek Jan: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Celý popis
102 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
102 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

9.5.2024 na výdejním místě
9.5.2024 - 10.5.2024 na vaší adrese

Popis

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)

  • počet stran: 76
  • produkt: Mapy, atlasy
  • datum vydání: 1.9.2016
  • šířka: 115mm
  • výška: 5mm
  • hmotnost: 152g
  • ISBN: 978–80–7339–121–8
  • jazyk: francouzsky