Slovníky a učebnice

Vydavatel: R plus

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Vydavatel
    R plus
    ×
Hrubý Stanislav: Výživa v kostce Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel,: Technologie v kostce
Hrubý Stanislav: Výživa v kostce

Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel,: Technologie v kostce Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel,: Technologie v kostce
Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel,: Technologie v kostce

Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Půlpánová Alena: Cukrářská technologie Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel,: Technologie v kostce
Půlpánová Alena: Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury studených pokrmů Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury studených pokrmů
Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury studených pokrmů

Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Cón František: Zařízení provozoven v kostce Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury studených pokrmů
Cón František: Zařízení provozoven v kostce

Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Hrbková Zdeňka: Nové stolničení v kostce Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury studených pokrmů
Hrbková Zdeňka: Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Ječný Dobromil: Psychologie v kostce (rozum, cit a vůle) Ječný Dobromil: Psychologie v kostce (rozum, cit a vůle)
Ječný Dobromil: Psychologie v kostce (rozum, cit a vůle)

V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápání a kulturního soužití.

můžete mít 26.9. - 27.9.