Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
Knižní edice
Knižní série
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×VydavatelR plus
Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcích.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.
můžete mít 26.9. - 27.9.
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápání a kulturního soužití.
můžete mít 26.9. - 27.9.