Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
Knižní série
Typ(vazba)
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×AutorFilipová Lea
Česká kuchařka v italštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie …
můžete mít 26.9. - 27.9.
El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante
můžete mít 26.9. - 27.9.
Česká kuchařka ve francouzštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Česká kuchařka v němčině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Česká kuchařka v ruštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Česká kuchařka v italštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.
můžete mít 26.9. - 27.9.